Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Amíg mi szórakozunk, az okos riasztórendszer vigyáz az otthonunkra

Az okos riasztórendszer az otthonunk sohasem alvó, 0-24-ben üzemelő, éber őre, ami számtalan módon szolgálhatja az igényeinket.

Hamarosan itt a nyár – és ezzel együtt a fesztiválok!

Már nem kell sokat várni, és beköszönt az évnek azon időszaka, amikor a napsütés lágyan cirógató hívására alig várjuk, hogy ismét fejest ugorhassunk az izgalmasnál izgalmasabb nyári programokba. Mi ez a szabadidős tevékenység? Nos, ezt döntse el mindenki az ízlésének, érdeklődési körének megfelelően. Családi program, romantikus hétvége, igazi átmulatott, pörgős fesztivál a barátokkal – a lényeg, hogy nyáron, ha tehetjük, nem szívesen tartózkodunk az otthonunk négy fala közé bezárva. De ki vigyáz akkor az értékeinkre? Itt a megoldás: az okos riasztórendszer 0-24-es védelme biztosítja az önfeledt szabadságot a kikapcsolódás értékes órái, napjai alatt (is).

Okos riasztórendszer – de mitől „smart” a rendszer?

Az okos riasztórendszer az intelligens biztonságtechnikai eszközök csoportját gazdagítja. A kiépítés helyszínén megoldott internetkapcsolat és az okostelefonunkra telepített felhasználóbarát applikáció fejében egy kamerás megfigyelővel összekötve bármikor élőképes megjelenítést biztosít. A gyakorlatban ez azt jelenti, legyünk bármelyik pontján is a világnak, merüljünk bele bármilyen izgalmas szabadidős tevékenységbe, egyrészt mindig biztosak lehetünk abban, hogy az otthonunkat a lehető leghatékonyabb rendszer védi, másrészt bármikor aktuális képet nyerhetünk a ház falain belüli és/vagy kívüli történésekről. A távoli elérés funkcióval természetesen a rendszer állapota is kényelmesen ellenőrizhető és vezérlehető is.

Lehet ezt még fokozni?

Lehet! Ha az okos riasztórendszert távfelügyeleti szolgáltatással (és mindazokkal az előnyös funkciókkal, amit ez takar) egészítjük ki, elmondhatjuk magunkról: kimaxoltuk a biztonságtechnikai védelem leghatékonyabb megoldását is. A távfelügyeleti szolgáltatás keretén belül ugyanis a rendszer által észlelt bárminemű jelzés egy központba kerül elemzésre, ahol a képzett diszpécserek a jelzés minőségének függvényében azonnal megteszik a kellő lépéseket: például járőrt küldenek a helyszínre, ha szükséges.


Kiemelt programok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!