Amit a jersey patentokkal kapcsolatban tudni érdemes
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Amit a jersey patentokkal kapcsolatban tudni érdemes

Patentokra számos ruhadarab elkészítése során szükség van. Elég, ha csak a kisbabáknak szánt bodykra gondolunk. Patentből a közvélekedéssel ellentétben többféle típus és méret is elérhető, nem csak a jól megszokott, klasszikus patent létezik. Nézzük meg, milyen a felhozatal a piacon!

Egyszerű kivitelezésű fém patentok

A szimpla, fémből készült és fémszínű patent mindenki számára ismerős lehet. A kisbabákra való bodykon, ingeken, felsőkön általában ilyen kap helyet, de a felnőttek által használt táskákon, kabátokon is felfedezhető ez a típus. A Butika.hu rövidáru termékei között a Prym márka gyártásában elérhető 8 mm-es patentok a legnépszerűbbek. Ha a hagyományos megoldásokat részesíted előnyben, emellett a típus mellett érdemes letenned a voksot.

Patent egy kis extrával

Aki többre vágyik és szeretné különleges kiegészítővel feldobni a ruhadarabjait, választhat speciális, pasztellszínű, ugyancsak 8 mm-es patentok közül is. Ezek a pasztellárnyalatok mellett élénkebb színben is rendelkezésre állnak. Mind a szimpla, fém színűhöz, mind pedig a színes darabokhoz jár egy belövésre alkalmas eszköz és kis fehér tartozékok is. Sőt, a patentok kizárólag utántöltő formájában is elérhetőek.

Ha unod a klasszikus alakú patentokat, érdemes közelebbről megismerkedned a gomb alakú patentokkal. Ezek csalókák, ugyanis első blikkre úgy néznek ki, mint egy gomb, pedig valójában ezek is patentok. Ezekben a változatosság a gomb közepén lévő cérna színében fedezhető fel, egyébként egyszínűek. Természetesen ezek esetén is a készlet részét képezi a belövőeszköz és a tartozékok. A gomb alakú patentok nagy előnye, hogy ötvözik a gomb biztonságot adó látványát a patent funkcióival.

Vidám megjelenésű műanyag patentok

Ha rajongsz a különleges dolgokért, és szeretnéd mosolygásra okot adó kiegészítőkkel felvértezni a ruhákat, jól jöhetnek a műanyag patentok is. Ezek lehetnek kerekek, de akár szívecske vagy napocska formájúak is. A formájuknál pedig már csak a színük változatosabb, hiszen a leggyakrabban előforduló árnyalatokban elérhetőek. Ha több formát és színt is kipróbálnál, szerezz be egy vegyes készletet!

A tartozék ezekhez az egyedi darabokhoz is jár, ugyanakkor fontos tudni, hogy ezek csak adott méretű patent beütésére alkalmasak. Kisebbel vagy nagyobbal már nem fognak boldogulni. Olyannyira, hogy a különböző méretű patentok esetén már 1 mm is óriásit számít. Ilyen kis méretkülönbségnél is már egy másik eszközre lesz szükség.

Patentból már nem csak a nagyanyáink korából ismerős, jól megszokott kerek, fém patent érhető el. A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Ha szeretnéd igazán egyedivé tenni saját vagy gyermeked ruhadarabjait, szerezz be különleges patentokat és söpörd be az elismeréseket!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG