„Caramell - 15 éve együtt” nyereményjáték
CARAMELL PREMIUM RESORT **** SUPERIOR élmény-, wellness- és konferenciaközpont
CARAMELL PREMIUM RESORT **** SUPERIOR élmény-, wellness- és konferenciaközpont
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

„Caramell - 15 éve együtt” nyereményjáték

Szállodánk 15. születésnapja alkalmából érdekes nyereményjátékra hívjuk Önöket. 15 kérdésből álló kérdezz felelek játékot indítunk a már nálunk járt, vagy jövőben hozzánk érkező vendégeink között. A játék során a szálloda meghatározó helyszíneivel, eseményeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos kérdésekre várjuk a válaszokat. A megfejtésben a születésnapi hétvége meglepetés sztárvendégének neve olvasható majd ki.

A nyereményjáték 2020. április 23-tól június 30-ig tart. A megfejtések összesítése után a nyertest szeptember 1-jén sorsoljuk majd ki, aki másodmagával vehet részt december 11-13-ig, a szálloda ünnepi, születésnapi hétvégéjén.

A nyeremény a születésnapi programokon, meglepetés vendégünk koncertjén való részvételen kívül tartalmazza a Spa részleg, a szaunavilág és fitneszterem korlátlan használatát, valamint részvételt a szálloda napi sport és gyermekprogramjain.

A helyes megfejtéseket, a kitöltött rejtvénnyel együtt az info@caramell.hu e-mail címre várjuk!

Rejvény PDF letöltése

Mi a neve szállodánk konferenciaközpontjában található, elegáns báltermünknek, a resort legnagyobb rendezvénytermének? (500 fős befogadóképessége miatt ideális helyszíne nagylétszámú konferenciáknak, kongresszusoknak is.)
Mi a neve a csak 16 éven felüliek számára látogatható, zavartalan nyugalmat biztosító wellnessrészlegünknek?
Szállodánk futball csapata minden évben részt vesz a TDM által megrendezésre kerülő focikupán. Milyen érmet hoztunk el az idei, XI. bajnokságon?
Könnyen megtalálja a helyes választ, ha figyelmesen elolvassa szállodánk weboldalán a híreket.
Segítség: https://caramell.hu/?id1=hirek
Szállodánk a’la carte éttermében szombat esténként változatos vacsoraélmény várja ínyenc vendégeinket. A fantasztikus fogásokat konyhafőnökünk, Varga J Viktor készíti el. Tudja-e milyen vacsorakülönlegességgel szoktuk fogadni a vendégeket ezeken az estéken?
Könnyen megtalálja a helyes választ, ha figyelmesen elolvassa szállodánk weboldalán a híreket.
Segítség: https://caramell.hu/?id1=hirek
Szállodánk születésnapjáról minden évben megemlékezünk. A születésnapi hétvégéket vendégeink számára különleges programokkal, koncertekkel, meglepetésekkel tesszük emlékezetessé, így lesz ez idén is! Melyik hónapban ünnepli a Caramell Premium Resort 15. születésnapját?
Hogy hívják a Caramell Premium Resort saját cukrászműhelyét, amely a szálloda közvetlen szomszédságában található és nemcsak szállóvendégeink látogathatják?
Hogy hívják resortunk udvari kertjét, mely kiváló lehetőséget biztosít vendégeinknek a meditálásra, pihenésre, a természetközelség tapasztalására?
Ez a szó teljességre, az egészre való törekvést jelenti, egyben gyógyítási mód, melynél figyelembe veszik a beteg érzelmi, fizikai és szociális állapotát is. Szállodánk egy ilyen szemlélettel rendelkező szállodaként nyitotta meg kapuit 2005-ben.
Mi a neve annak a bio kozmetikum termékcsaládnak, amit szállodánk beauty központjában alkalmaznak szakembereink a kényeztető, szépítő kezelések során.
Mi a neve a szálloda C épületében található a’la carte éttermünknek, melynek fogadóterében található a hangulatos Cayenne bárunk?
Mi a neve szállodánk saját kalandparkjának, mely egyedülálló Európában, 17 méter magas és több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben?
A Caramell Premium Resortban 142 szoba és lakosztály fogadja a vendégeket. Mi a neve annak a szobatípusnak, melyben a kád a szobában található?
Könnyen megtalálja a helyes választ, ha figyelmesen elolvassa szállodánk weboldalán a szobatípusok bemutatását.
Segítség: https://caramell.hu/?id1=szobak
Mi a neve szállodánk exkluzív kialakítású wellness részlegének, ahol bel- és kültéri élménymedencék, gyerekpancsoló, napozóterasz és szaunavilág is megtalálható.
Hogy hívják a Caramella Kid’s club kabala állatát, a titokzatos fekete macskát, mely a szálloda mindennapjaiban játékos vetélkedők, feladatok, rejtvények formájában jelenik meg. Könnyen megtalálja a helyes választ, ha figyelmesen elolvassa szállodánk weboldalán Caramell cica történetét.
Segítség: https://caramell.hu/?id1=caramellcica
Ha sikerült minden kérdést megválaszolnia, akkor a megadott számok alapján, helyettesítse be a betűket az üresen maradt rubrikákba. Ha mindent a megfelelő helyre írt be, szállodánk mottóját olvashatja.

2020-05-05 11:42:59


Figyelmébe ajánljuk!

Kiemelt események

Online jegyvásárlás


Bük-Bükfürdői programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG