ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!

Erre számíthatsz, ha SSD VPS csomagot rendelsz

Egy weboldal indulásakor még csak sejteni lehet, mekkora forgalommal lehet kalkulálni majd az idő múlásával. Amennyiben a projekt beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor a kezdeti, mérsékelt látogatószám szépen megugrik. A megnövekedett forgalommal nem árt tartani a lépést, máskülönben a látogatók kellemetlenségekkel szembesülnek. Egy lassan, akadozva betöltő oldalt ma már nem igazán tolerálnak a felhasználók, éppen ezért érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy kellően gyorsan betöltsön a weboldal minden eleme, megfelelő felhasználói élményt nyújtva ezáltal.

Erre számíthatsz, ha SSD VPS csomagot rendelsz

Egy weboldal indulásakor még csak sejteni lehet, mekkora forgalommal lehet kalkulálni majd az idő múlásával. Amennyiben a projekt beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor a kezdeti, mérsékelt látogatószám szépen megugrik.
A megnövekedett forgalommal nem árt tartani a lépést, máskülönben a látogatók kellemetlenségekkel szembesülnek. Egy lassan, akadozva betöltő oldalt ma már nem igazán tolerálnak a felhasználók, éppen ezért érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy kellően gyorsan betöltsön a weboldal minden eleme, megfelelő felhasználói élményt nyújtva ezáltal.

A megoldás: SSD VPS csomag

A megnövekedett forgalom kezelésére jó megoldást nyújtanak a VPS csomagok. A VPS-t kínáló cégek több különféle csomagot is felkínálnak, a fő különbség közöttük általában az, hogy mennyi RAM-ot, mekkora SSD tárhelyet és hány darab vCPU-t adnak.

Egy alap VPS csomag az AB Plusznál 256 MB RAM-ot, 1 db vCPU-t, 5 GB SSD tárhelyet tartalmaz. Az alapcsomag és a nagyobb csomagok megegyeznek abban, hogy 1 db fix IP cím is jár hozzájuk, továbbá Root SSH hozzáférés, Vmware hypervisor, valamint választható operációs rendszer.

A Vmware hypervisor az egyik legjobb, ráadásul rendkívül stabil hypervisor. Akár Windows operációs rendszert is tudsz futtatni a segítségével. Az AB Plusz kizárólag márkás Dell szervereket használ, ami egy nemzetközileg elismert márka. A gyors SSD meghajtók garantálják az oldalak gyors betöltését. A dedikált erőforrásoknak hála biztosan nem fog csalódás érni, ám ha bármilyen kérdésed adódna, keresd bátran a supportot.

Melyik csomag a legmegfelelőbb?

Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik csomag a megfelelő számodra, akkor érdemes megkérdezni a témában jártasabb ismerősödet vagy a cég ügyfélszolgálatát e-mailben vagy telefonon.

A látogatottságon túl befolyásoló tényező, hogy milyen grafikai elemek milyen mennyiségben találhatók a weboldaladon, valamint az is, hogy milyen ütemben tervezed bővíteni a tartalmakat, ha egyáltalán tervezel ilyesmit.

Megrendelés és fizetés

A megfelelő VPS csomag kiválasztását követően online lehet megrendelni azt. Mérlegeld, hogy tudod-e vállalni azt, hogy egy összegben kifizeted az éves díjat, ez adott esetben kedvezőbb árú lehet, mint a havidíjas megoldás. Utóbbi előnye, hogy egy visszafogottabb, kalkulálható havi költséggel tudod rendezni a számlát, és nem kell hirtelen letenni az asztalra egy nagyobb pénzösszeget.

A megrendelés során egyúttal a szerver konfigurálására is sor kerülhet. Ehhez meg kell adni a hosztnevet, a root jelszót, az NS1 előtagot és az NS2 előtagot is, mindezeken felül pedig a VPS operációs rendszert kell kiválasztani. A VPS szerver telepítése azonnal megkezdődik, amint a VPS díját elküldöd, úgyhogy ezzel nem igazán érdemes késlekedni, ha szeretnéd mielőbb használatba venni.

Kapcsolódó témák:

Hasonló ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Megadott intervallumban:
-tól
-ig