Pécsett a Zsolnay Fényfesztivál ismét ellenállhatatlan programokat kínál július 4-7. között!
Pécsett a Zsolnay Fényfesztivál ismét ellenállhatatlan programokat kínál július 4-7. között!
Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Gyönyörű faberakásos karikagyűrűt szeretnél?

Nem mindenki szereti a megszokottat. Nem mindenki ragaszkodik a hagyományoshoz. Ez nem gond! Sőt! Egyenesen hasznos is, csak ezáltal tud megújulni a világ. Hiszen ha nem lennének az újra nyitott emberek, akkor megragadtunk volna az őskorban.

Az ékszerviselésben is vannak forradalmi újdonságok

Napjainkban már egyre többen szakítanak a megszokottá vált nemesfémekkel, és újabbnál újabb alapanyagokból készült ékszereket viselnek magukon. Ennek több oka is van. Egyrészt van, aki kifejezetten a trendi dolgokat keresi, mert ezzel is ki szeretné fejezni a divat iránti elkötelezettségét. Ők azok, akik folyamatosan tanulmányozzák az online divatlapokat, ők azok, akik akár külföldről is képesek egy-egy darabot megrendelni.

Másrészt nagyon sokan szenvednek fémallergiától, ami igencsak behatárolja a lehetőségeiket. Az irritáció, a kipirosodó, viszkető, hámló bőrfelületek sokakat tartanak távol az ékszerviseléstől. Szerencsére léteznek olyan - az orvosi eszközgyártásban is alkalmazott - alapanyagok, amelyek nem okoznak allergiás tüneteket.

Vannak olyan emberek is, akik szembe mennek az elvárásokkal. Ellenszegülnek a családtagok kívánságainak, és a szívükre és/vagy saját ízlésükre hallgatva választják ki a számukra legszimpatikusabb ékszereket. Így tesznek akkor is, amikor az örökkévalóság szimbólumát - a karikagyűrűt keresik.

Különleges és egyedi: a faberakásos karikagyűrű

A Marta Meisels Jewelry karikagyűrű kollekciójában ti is rátalálhattok azokra az egyedi, különleges, szép és modern darabokra, amelyekkel mindketten elégedettek lesztek. Ilyenek a faberakásos karikagyűrűk is, amelyek szakítva a hagyományokkal, teljesen más esztétikai élményt nyújthatnak.

A faberakásos karikagyűrűk elegáns koa fából, egzotikus színvilágú brazil rózsafából, melegséget sugárzó vörös árnyalatú mahagóni fából készülnek. Ezek a faberakások jól illeszkednek a cirkon-kerámia, a tungsten vagy a kobalt-króm alapba helyezve. Napjainkban már ez is az ízlésed és a személyiséged mutatja.

Mit nyújthatnak ezek a gyűrűk a számotokra?

A faberakásos karikagyűrűk olyan professzionális megoldást jelenthetnek, amely hűen tükrözi az egyszerűség és a természetesség ötvöződését. Ne aggódjatok: ez az egyszerűség nem olcsóságot vagy silányságot jelent! Inkább egyértelmű különlegességet és egyediséget. Formabontó kinézetükkel, esztétikus megjelenésükkel garantáltan felhívják magukra mások figyelmét.

Előnyeik:

  • Magas minőséget képviselnek
  • Súlytalan, könnyű viseletek
  • Egyediek
  • Időtállóak
  • Antiallergének
  • Könnyen karbantarthatóak, tisztíthatóak

Ezek a gyűrűk végre olyan egyedi viseletet tudnak képviselni, ami segít végre abban, hogy gond nélkül el tudj szakadni a klasszikus karikagyűrűk stílusától. Egyszerre tesznek modernné és kivételessé. A faberakás olyan egyedülálló kinézetet biztosít, amit nem lehet - és nem is szabad - mással helyettesíteni.

Válasszatok ti is faberakásos karikagyűrűket és zsebeljétek be mások elismerő szavait.


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!