Hasznos tanácsok fürdőszoba-tervezéshez
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Hasznos tanácsok fürdőszoba-tervezéshez

Megfelelő tervezést és előkészületet igényel a fürdőszoba-felújítás. Jó hír, hogy manapság még a legrosszabb adottságokkal rendelkező fürdőszobákból is ki lehet hozni a maximumot. Következzen néhány hasznos tanács azok számára, akik fürdőszoba-felújítás előtt állnak.A fürdőszobák tervezésénél fontos, hogy az elképzelés megfeleljen a mai trendeknek, a legapróbb részletekig át legyen gondolva és könnyen meg lehessen valósítani. Továbbá praktikus, stílusos és felhasználóbarát legyen.

Hasznos tanácsok fürdőszoba-tervezéshez

Megfelelő tervezést és előkészületet igényel a fürdőszoba-felújítás. Jó hír, hogy manapság még a legrosszabb adottságokkal rendelkező fürdőszobákból is ki lehet hozni a maximumot. Következzen néhány hasznos tanács azok számára, akik fürdőszoba-felújítás előtt állnak.

A fürdőszobák tervezésénél fontos, hogy az elképzelés megfeleljen a mai trendeknek, a legapróbb részletekig át legyen gondolva és könnyen meg lehessen valósítani. Továbbá praktikus, stílusos és felhasználóbarát legyen.

A kis méretű fürdőszobáknál érdemes világos árnyalatokban gondolkodni

A kisebb alapterületű fürdőszobákban érdemes helytakarékos és praktikus megoldásokat alkalmazni. Célszerű aszimmetrikus formájú kádat választani, mely félúton helyezkedik el a sarokkád és a szögletes kád között. Miért éppen erre essen a választás? Mert nem igényel nagy helyet, miközben a belső tere rendkívül tágas. Azok számára, akik inkább a zuhanyzást részesítik előnyben, kiegészíthető kádparavánnal. Ráadásul a kád íves vonalvezetése maximálisan megfelel a mai trendeknek.

A kis méretű fürdőszobák esetében a színekkel is érdemes játszani. Mindenképpen javasolt világos, visszafogott árnyalatokban gondolkodni, melyek optikailag tágítják a helyiséget. A színválasztás nemcsak a falak esetében fontos, kiemelt figyelmet kell, hogy kapjon a falburkolatok, csempék és fürdőszobabútorok esetében is.

Érdemes némi játékosságot csempészni az enteriőrbe

Az egyszínű burkolatok és fürdőszobabútorok egyhangúak, szóval érdemes némi játékosságot csempészni az enteriőrbe. Ehhez például használható 3D hatású dekor falburkolat. A világos falakhoz remek választás lehet egy fahatású padlóburkolat is, mellyel némi melegség vihető a helyiségbe, szobajellegű hangulat varázsolható általa.

A fahatású padlóburkolatok esetében is ügyelni kell arra, hogy vízálló legyen a termék, és a rések vízzáró réteggel legyenek kitöltve. A burkolatválasztásnál az optikai hatásoknak is figyelmet kell szentelni. A kisebb fürdőszobákba érdemes kisebb lapokat, míg a nagyobbakba nagyobb lapokat helyezni. Így az elegáns végeredmény garantált. A fürdőszobai termékek beszerezhetőek a Zuhanykabin.hu oldalán.

Célszerű profi szakemberre bízni a fürdőszoba-felújítást

Úgy kell kiválasztani a csempét, a kádat, a mosdókagylót és a bútorokat, hogy azok jól nézzenek ki együtt. Az összhatásra minden egyes választás során figyelni kell, hiszen csak így garantálható a tökéletes végeredmény. Továbbá azt is érdemes figyelembe venni a vásárlás során, hogy melyik változat tisztítható egyszerűbben.

Összességében elmondható, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok, hiszen minden egyes helyiség más és más. Az adott fürdőszobából kell kihozni a lehető legtöbbet. Azonban minden fürdőszoba esetében igaz, hogy a felújítási munkálatokat kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező szakemberek végezzék.


Kiemelt ajánlatok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG