ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Hogyan lehet a nedves falazatot kijavítani?

A nyirkos és sós szerkezetek javítása egyre inkább szükségessé válik a családi házak átalakítása során. Ezek helyreállításának eredményei igen figyelemre méltóak, amelyek száradó- és felújítóvakolatok segítségével érhetőek el.

A só és a víz negatív hatásai

A ház állapotát jelentősen ronthatja, hogy a talajban lévő víz és só behatol az épület szerkezetébe. Ezenkívül problémákba ütközhetünk olyan épületeknél is, amelyeknek nincs megfelelő vízszigetelése, rossz a csapadékvíz-elvezetése, vagy belülről nedvesednek.

A nedves és sókáros épületek helyreállításához maximális szakértelem és speciális kellékek szükségesek. Éppen ezért kiváló hozzáértésüknek köszönhetően a Cemix minőségi felújítóvakolatai segítségével új külsőt adhatsz otthonodnak!

A száradó- és felújítóvakolatok használata csökkentheti a nedvesség okozta problémákat, beleértve a penészesedést, a hőszigetelés elvesztését, a vakolat leválását, és a páralecsapódást. A régi épületek is kortárs, esztétikus, élhető lakótérré varázsolhatók az Eurosan vakolástechnika alkalmazásával.

A speciális helyreállítóvakolat használatának előnyei

Az Eurosan termékei az előnyöket tekintve meghaladják a hagyományos vakolatokat. Használatuk során és után nem szenvedünk a penészgomba, vízfoltok, sókivirágzás megjelenésétől,  vagy állagromlástól. Ennek az az oka, hogy a száradó vakolat kipárologtatja a vizet a falszerkezetről, elvezetve ezzel a nedvességet.

A jobb levegőminőség garantálja az egészségesebb légkört, mert a speciális vakolatok használata jelentősen csökkenti, vagy akár teljesen megszünteti a penészesedést. Így elkerülhető az egészségkárosodás is, amelyben azon otthon lakói szenvedhetnek, ahol a falak nedvesedése és a penész megjelenése állandó, és nem kezelt probléma.

Annál pedig semmi sem fontosabb, mint hogy az otthon lakói komfortosan érezzék magukat, egészséges levegőt szívva az év minden napján.

Tippek a felújítás megkezdéséhez

A felület kialakításakor előnyös a jó páraáteresztő képességű festék kiválasztása. Próbáljuk elhagyni a gipszanyagot, ha vezetékek rögzítéséről, vagy épp fal glettelésről van szó.  A szoba elrendezésének megtervezése során kerüljük a bútorok közvetlenül a falhoz tolását, melynek következtében foltosodást tapasztalhatunk.

Kerüljük a csempe vagy lambéria használatát, valamint a fal textillel való lefedését, ha lehetséges. Fókuszáljunk a következetes szellőztetésre is. Miután a vakolat teljesen megszáradt, már használható a légkondicionáló berendezés.

Böngéssz a csúcskategóriás építőipari termékek hatalmas választékában a Cemix weboldalán! Ügyelj arra, hogy megbízható és hosszú élettartamú alapanyagokat szerezz be, hogy a legjobb eszközöket tudd használni felújítási és építési projektjeidhez!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig