Hogyan lehet a nedves falazatot kijavítani?
Téli Varázs Siófokon, adventi programkavalkád a nyár fővárosában!
Téli Varázs Siófokon, adventi programkavalkád a nyár fővárosában!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló
Téli programajánló

Hogyan lehet a nedves falazatot kijavítani?

A nyirkos és sós szerkezetek javítása egyre inkább szükségessé válik a családi házak átalakítása során. Ezek helyreállításának eredményei igen figyelemre méltóak, amelyek száradó- és felújítóvakolatok segítségével érhetőek el.

A só és a víz negatív hatásai

A ház állapotát jelentősen ronthatja, hogy a talajban lévő víz és só behatol az épület szerkezetébe. Ezenkívül problémákba ütközhetünk olyan épületeknél is, amelyeknek nincs megfelelő vízszigetelése, rossz a csapadékvíz-elvezetése, vagy belülről nedvesednek.

A nedves és sókáros épületek helyreállításához maximális szakértelem és speciális kellékek szükségesek. Éppen ezért kiváló hozzáértésüknek köszönhetően a Cemix minőségi felújítóvakolatai segítségével új külsőt adhatsz otthonodnak!

A száradó- és felújítóvakolatok használata csökkentheti a nedvesség okozta problémákat, beleértve a penészesedést, a hőszigetelés elvesztését, a vakolat leválását, és a páralecsapódást. A régi épületek is kortárs, esztétikus, élhető lakótérré varázsolhatók az Eurosan vakolástechnika alkalmazásával.

A speciális helyreállítóvakolat használatának előnyei

Az Eurosan termékei az előnyöket tekintve meghaladják a hagyományos vakolatokat. Használatuk során és után nem szenvedünk a penészgomba, vízfoltok, sókivirágzás megjelenésétől,  vagy állagromlástól. Ennek az az oka, hogy a száradó vakolat kipárologtatja a vizet a falszerkezetről, elvezetve ezzel a nedvességet.

A jobb levegőminőség garantálja az egészségesebb légkört, mert a speciális vakolatok használata jelentősen csökkenti, vagy akár teljesen megszünteti a penészesedést. Így elkerülhető az egészségkárosodás is, amelyben azon otthon lakói szenvedhetnek, ahol a falak nedvesedése és a penész megjelenése állandó, és nem kezelt probléma.

Annál pedig semmi sem fontosabb, mint hogy az otthon lakói komfortosan érezzék magukat, egészséges levegőt szívva az év minden napján.

Tippek a felújítás megkezdéséhez

A felület kialakításakor előnyös a jó páraáteresztő képességű festék kiválasztása. Próbáljuk elhagyni a gipszanyagot, ha vezetékek rögzítéséről, vagy épp fal glettelésről van szó.  A szoba elrendezésének megtervezése során kerüljük a bútorok közvetlenül a falhoz tolását, melynek következtében foltosodást tapasztalhatunk.

Kerüljük a csempe vagy lambéria használatát, valamint a fal textillel való lefedését, ha lehetséges. Fókuszáljunk a következetes szellőztetésre is. Miután a vakolat teljesen megszáradt, már használható a légkondicionáló berendezés.

Böngéssz a csúcskategóriás építőipari termékek hatalmas választékában a Cemix weboldalán! Ügyelj arra, hogy megbízható és hosszú élettartamú alapanyagokat szerezz be, hogy a legjobb eszközöket tudd használni felújítási és építési projektjeidhez!

2022-10-18 12:52:56


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG