Hol keressek nyaralót a kikapcsolódásokhoz?
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Hol keressek nyaralót a kikapcsolódásokhoz?

Nem mindenki rajong a gondolatért, hogy wellnessfürdőkbe járjon masszíroztatni, vagy egy hotelben szálljon meg, amikor az éves szabadságának az eltöltéséről van szó. Sokakban éppen ezért merül fel a gondolat, hogy jó lenne vásárolni egy nyaralót távol a világ zajától, és oda járni akár évente több alkalommal is, nem csak akkor, amikor egy hosszabb időt ki tudunk venni a munkahelyünkön. De kinek milyen nyaraló érdemes választani? Erre keressük a választ a következő bejegyzésben.

Csak egy kicsit térjen el a megszokottól

Azoknak, akik nem vágynak semmi különösebbre, csak arra, hogy ne a lakásukban töltsék minden szabadidejüket, ideális bármilyen ingatlan, ami kicsit távolabb esik a város zajától, van egy kisebb kertje, esetleg egy-egy gyümölcsfa is akad a telken. Ezeknek a nyaralóknak nagy előnye, hogy abszolút a saját képünkre formálhatjuk. Ültethetünk fákat, vagy éppen ki is vághatjuk őket, tehetünk ide kényelmi berendezéseket, medencét is, és persze tarthatunk hétvégente bogrács- vagy grillpartyt a barátokkal.

Egy eladó nyaraló megtalálása nem nehéz feladat. De ha tényleg olyat keresünk, ami a saját ízlésünknek tökéletesen megfelel, akkor irány a megveszlak.hu oldala, ahol eladó nyaralók széles kínálatából választható ki a megfelelő.

A városszéli nyaralók hátránya általában abban szokott rejleni, hogy egyre kevesebben értünk a fák vagy egyéb kultúrnövények gondozásához, azok pedig ennek híján elbokrosodnak, romlik a termésminőségük, szélsőséges esetben pedig ki is pusztulhatnak.

Természetkedvelőknek

Azok, akik rendszeresen járnak erdőbe túrázni, biztosan nagyon tudnának élvezni egy erdei házikót, ami tökéletesen el van szigetelve a város zajaitól és fényeitől, és kizárólag a természet hangjai ölelnek körül bennünket. Az ilyen helyszínen található nyaralók nyugalmat és harmóniát árasztanak. Nagyon könnyen otthonossá válnak, de a legtöbbek számára elképzelhetetlen, hogy ilyen körülmények között éljenek a mindennapok során, de kiszakadni a megszokott környezetből tökéletes ezekben az erdei házikókban.

Hátránya azonban az, ami az előnye is. A természet közelsége áldás és átok is tud lenni egyben. Ha félünk a rovaroktól, vagy irtózunk a csúszómászóktól, akkor akármilyen kellemes hangja is van a fákon ciripelő madaraknak és a tücsköknek, az idillt hamar össze tudja törni egy-egy váratlan látogató a fák közül.

Vízparti nyaraló

Azoknak, akik szeretik a természetes vizeket, vagy a tavakban, folyókban való fürdést, nem is kérdés, hogy az ideális nyaraló valamilyen víz környékén lesz. Ha sikerül jó helyet kifogni, akár egész nap élvezni is lehet a vízpart közelségét, és ezt akár egy maratoni fürdőzéssel vagy horgászattal is meg lehet ünnepelni. Hátránya azonban ezeknek a helyeknek, hogy irtás hiányában hatalmas szúnyograjok tudják ellepni a környéket.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG