Honnan válasszunk telefontokot?
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Honnan válasszunk telefontokot?

Ha valakiben már megfogalmazódott ez a kérdés, akkor ez jó jel, mert azt jelenti, hogy ő tudatában van már annak, hogy egy mobiltelefon is igényel védelmet. Hát még, ha egy iPhone telefonról van szó. Akinek van rá lehetősége, hogy ilyen legyen a birtokában, amely egy különösen nagy értéket képvisel, akkor egyértelmű, hogy az iPhone telefon után egy telefontok és egyidejűleg a kijelzővédelem az, amelyre költeni kell.

Mi alapján válasszuk ki a megfelelő telefontokot?

Természetesen az első szempont, hogy milyen típusú telefonod van. A HelloCase webáruház iPhone telefontokok forgalmazásával foglalkozik, ebben a termékcsoportban kínál széles választékot, és elégíti ki a különböző vásárlói igényeket.

A bőséges termékkínálat egyrészt nagyszerű lehetőség, böngészhetsz a sok gyönyörű árucikk között, másrészt viszont nehezíti a kiigazodást és további segítségre lesz szükséged, hogy mi alapján is válassz egy új telefontokot.

A külső design és a saját stílusunk

A telefontokok vásárlásánál a legelső ismérv, amely szembetűnik, az a küllem, főleg hölgyek esetében. A HelloCase webáruház ennek megfelelően külön Ladies Edition elnevezésű kategóriába rendezte a nők számára kiválogatott telefontokokat. Azonban fontos a hölgy vásárlók számára is annak eldöntése, hogy milyen körülmények között használják általában a telefonjukat.

Hölgyek és urak körében is akadhat olyan, aki fizikai munkát végez és közben is szüksége van a telefonjára, netán az is a munkaeszköze. Ilyen esetekben ajánlott a választás a Black Edition termékek közül. A Full Protection borító extra kimagasló védelmet nyújt, ha netán erős ütés éri a telefont vagy magasról leesne.

A funkcionalitás és az esztétika egyensúlya

A fentiek alapján elmondható, hogy bármennyire is tetszik egy telefontok, át kell gondolnunk, hogy mikor és mire használjuk a telefonunkat, és annak megfelelően is kell választani a számára külső borítást.

Általános használat esetén mindenkinek javasoljuk a Coloured Edition kategóriát, mely szebbnél szebb színekkel kápráztatja el vásárlóit. Egyaránt használható szabadidős vagy munkahelyi tevékenységek során. Az ütésállóság és a csúcskategóriás minőség itt is biztosított, mellette láthatjuk a prémium megjelenést. Nem kell kompromisszumot kötnünk sem az esztétika, sem a praktikum javára, mivel egyensúlyban vannak.

Új kategória: a bio telefontokok

Napjainkban a környezettudatosság szerencsére mind több és több ember mindennapjaiba lopja be magát. Gyerekeinknek a figyelmét is már fel kell hívni a legfontosabb tennivalókra, a szelektív hulladékgyűjtésre, a környezettudatos gondolkodásmódra. Pl., ha igyekszünk természetbarát termékeket vásárolni, akár ellenőrzött erdőgazdálkodásból.

A HelloCase bio tokjai 100%-ban biológiailag lebomló, növényi összetevőkből készültek, emellett ugyanúgy csinos és hasznos darabok, és a minőségen sem esik csorba. A környezetbarát összetevőknek köszönhetően puha és kellemes a tapintásuk. Ez a kategória is méltán nyújt tökéletes védelmet iPhone telefonod számára!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG