Így maradj versenyben a szoláriumstúdiók harcában!
Téli Varázs Siófokon, adventi programkavalkád a nyár fővárosában!
Téli Varázs Siófokon, adventi programkavalkád a nyár fővárosában!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló
Téli programajánló

Így maradj versenyben a szoláriumstúdiók harcában!

A szoláriumok piacán semmi sem játék. Bizony, itt annyi szereplő van, hogy igencsak minőségi szolgáltatással kell előrukkolnunk, ha egyáltalán szeretnénk versenyben maradni. Ehhez pedig a kulcs a vevői igények követése. Ilyen egyszerű lenne? Na jó, csak részben. De abban biztos lehetsz, hogy csak akkor fognak hozzád visszajárni a vendégek, ha valóban megkapják azt, amit akarnak. Lássuk, mit tehetsz annak érdekében, hogy mindig jól teljesíts, és hogy mire vágynak a barnulni vágyók!

Tiszta és naprakész szoláriumstúdió a láthatáron

A tisztaság az, amit minden ügyfél elvár. Te sem időznél szívesen egy olyan szalonban, ahol az eszközök, a gépek és a berendezések láthatóan koszosak. A rendszeres takarítás és fertőtlenítés mellett a fejlesztéseket is követnünk kell, vagyis haladnunk kell a korral. Ebben nagy segítségünkre lehetnek a Hollandimpex KFT szoláriumgépei, amelyek modernizálják a szalonokat.

Ha piacra dobnak valami újat, arról nekünk is tudnunk kell. Ez lehet egy új, intenzívebb barnulást ígérő krém, egy különösen hatékony termékcsalád vagy egy modernebb gép. Biztosak lehetünk abban, hogy ezeket a szoláriumozók keresni fogják. Ezért a mi érdekünk is, hogy a vendégeinknek megadjuk ezeket az újításokat, még akkor is, ha nagyobb beruházásról van szó.

Az a kis “plusz”

Mi lenne, ha olyan dolgokat is felkínálnánk a vendégeknek, amelyeket máshol nem vagy csak korlátozott számban érnek el? Manapság az idő pénz és hidd el, az ügyfél sokkal nagyobb kedvvel választ majd téged, ha minden szükséges kelléket megkap nálad!

A védőfelszerelések mellett például a szoláriumkrémeknek egyaránt nagy szerepük van. Ha ezeket biztosítjuk számára széles választékban, akkor már nyert ügyünk van, hiszen nálunk megkapja azt a kis “pluszt”, amire vágyott.

Ügyfélközpontú gondolkodásmód

Ha szoláriumstúdiót szeretnénk nyitni, akkor azt csak teljes felkészültséggel tegyük. A szakképzett személyzet hiánya ugyanis jelentős mértékben képes rontani a hírnevünket. Bármelyik vendég kérdezhet bármiről; egy új gépről, csőről vagy krémről, de még a barnulási folyamatról is. Ha az alkalmazottaknak fogalmuk sincs a válaszról, akkor nem szerzünk jó pontokat senkinél.

Ha úgy érezzük, hogy kialakult egy visszajáró vevői kör, akkor ne engedjük el a kezüket, semmi esetre sem! Számukra bátran kialakíthatunk egy törzsvásárlói rendszert, amely rendszeres kedvezményekkel, akciókkal jár. Lehet, hogy engedünk az árból, de így még több embert tarthatunk meg a vevői hűségnek köszönhetően.

A versenyképességnek tehát sok-sok oldala van, de ha odafigyelünk a fentebb említett szempontokra, akkor biztosan nem lesz problémánk ezen a területen. Ne feledd, a tél közeleg, s kezdődik a szoláriumstúdiók harca!

2022-10-12 10:49:29


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG