ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Így maradj versenyben a szoláriumstúdiók harcában!

A szoláriumok piacán semmi sem játék. Bizony, itt annyi szereplő van, hogy igencsak minőségi szolgáltatással kell előrukkolnunk, ha egyáltalán szeretnénk versenyben maradni. Ehhez pedig a kulcs a vevői igények követése. Ilyen egyszerű lenne? Na jó, csak részben. De abban biztos lehetsz, hogy csak akkor fognak hozzád visszajárni a vendégek, ha valóban megkapják azt, amit akarnak. Lássuk, mit tehetsz annak érdekében, hogy mindig jól teljesíts, és hogy mire vágynak a barnulni vágyók!

Tiszta és naprakész szoláriumstúdió a láthatáron

A tisztaság az, amit minden ügyfél elvár. Te sem időznél szívesen egy olyan szalonban, ahol az eszközök, a gépek és a berendezések láthatóan koszosak. A rendszeres takarítás és fertőtlenítés mellett a fejlesztéseket is követnünk kell, vagyis haladnunk kell a korral. Ebben nagy segítségünkre lehetnek a Hollandimpex KFT szoláriumgépei, amelyek modernizálják a szalonokat.

Ha piacra dobnak valami újat, arról nekünk is tudnunk kell. Ez lehet egy új, intenzívebb barnulást ígérő krém, egy különösen hatékony termékcsalád vagy egy modernebb gép. Biztosak lehetünk abban, hogy ezeket a szoláriumozók keresni fogják. Ezért a mi érdekünk is, hogy a vendégeinknek megadjuk ezeket az újításokat, még akkor is, ha nagyobb beruházásról van szó.

Az a kis “plusz”

Mi lenne, ha olyan dolgokat is felkínálnánk a vendégeknek, amelyeket máshol nem vagy csak korlátozott számban érnek el? Manapság az idő pénz és hidd el, az ügyfél sokkal nagyobb kedvvel választ majd téged, ha minden szükséges kelléket megkap nálad!

A védőfelszerelések mellett például a szoláriumkrémeknek egyaránt nagy szerepük van. Ha ezeket biztosítjuk számára széles választékban, akkor már nyert ügyünk van, hiszen nálunk megkapja azt a kis “pluszt”, amire vágyott.

Ügyfélközpontú gondolkodásmód

Ha szoláriumstúdiót szeretnénk nyitni, akkor azt csak teljes felkészültséggel tegyük. A szakképzett személyzet hiánya ugyanis jelentős mértékben képes rontani a hírnevünket. Bármelyik vendég kérdezhet bármiről; egy új gépről, csőről vagy krémről, de még a barnulási folyamatról is. Ha az alkalmazottaknak fogalmuk sincs a válaszról, akkor nem szerzünk jó pontokat senkinél.

Ha úgy érezzük, hogy kialakult egy visszajáró vevői kör, akkor ne engedjük el a kezüket, semmi esetre sem! Számukra bátran kialakíthatunk egy törzsvásárlói rendszert, amely rendszeres kedvezményekkel, akciókkal jár. Lehet, hogy engedünk az árból, de így még több embert tarthatunk meg a vevői hűségnek köszönhetően.

A versenyképességnek tehát sok-sok oldala van, de ha odafigyelünk a fentebb említett szempontokra, akkor biztosan nem lesz problémánk ezen a területen. Ne feledd, a tél közeleg, s kezdődik a szoláriumstúdiók harca!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig