Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Információk, melyeket tolóajtós szekrény választása előtt tudnunk kell

A tolóajtós szekrények beszerzése hosszú évekre oldja meg az otthoni tárolás gondjait. Pontosan ezért érdemes körültekintően választani a töméntelen mennyiségű ajánlat közül. A tolóajtós szekrények vásárlásánál több szempont is szerepet játszik. El kell döntenünk a beszerzés előtt, hogy milyen méretű, stílusú, alapanyagú, ajtószámú szekrényre van szükségünk. Néhány információval kívánunk segíteni a döntésben, mely segítségével megtalálhatod az otthonodhoz és igényeidhez igazán illő tolóajtós szekrényt.

Választás előtt

A különböző dolgok tárolására használt tolóajtós szekrényeknek tágasnak és jól rendszerezhetőnek kell lenniük. Annyiféle lehetőség kínálkozik ma ezen a piacon, hogy könnyen elveszhetünk a formák, méretek, anyagok világában.

A mömax tolóajtós szekrény kínálata bármilyen igény kielégítésére alkalmas. A dekoratív mintákkal, dekorfóliával díszített modellek mellett a klasszikus fa frontokkal készült szekrények is megtalálhatóak. Mielőtt azonban meghoznánk a végleges döntést, ne vesszünk el a részletekben, és előre határozzuk meg a tényleges igényeinket.

A méret fontossága

Általában egy meglévő, adott területhez keresünk szekrényt, így a méretek egy része nem változtatható. A szekrényben elhelyezendő tárgyak mennyisége a másik fontos paraméter, amit figyelembe kell vennünk. Az üzletekben kapható szabványosított méretek szintén befolyásolják a választást.

A tolóajtós szekrények előnye, hogy ajtajai nem foglalnak helyet nyitáskor, így ezzel máris helyet spórolhatunk, akár mélyebb szekrény beszerzése mellett is dönthetünk. A magasságot tekintve az átlagos általában a 2 méter vagy az alatti szekrény. Ezt még kényelmesen el tudjuk érni, azonban ha magasabb a lakás, akkor a tolóajtós szekrények tetejére plusz kiegészítő bútor helyezhető, melyet azonban már csak létráról tudunk elérni.

A tolóajtós szekrények szélessége szintén választható, általában a 2-3 ajtós változatokat kedvelik a vásárlók. A szélesebb szekrények esetében több ajtót szerelnek fel a gyártók, hiszen így elkerülhető a tolóajtók deformációja, a sínből való kiugrása, és elég stabilak lesznek a folyamatos igénybevételhez.

Stílusos tolóajtós szekrények

A méretek kiválasztását követően a stílust érdemes behatárolni. Alapvetően a már meglévő bútorok dizájnjához igazodunk, de ha a szobában a tolóajtós szekrény lesz a leghangsúlyosabb, akkor érdemes az alábbiakra figyelni.

A tükrös fronttal rendelkező szekrények nagyítják a teret, visszatükrözik a napfényt, így világosabbnak fog tűnni a szoba. Azok, akik nem kedvelik a tükrös megoldást, választhatnak a különböző fahatású ajtók közül. Az anyagok kombinációjával vihetünk egy kis játékosságot a szoba hangulatába. Elképesztő mennyiségű tárolóhelyet találunk egy nagyobb méretű tolóajtós szekrényben. Ügyeljünk arra, hogy az igényeinknek megfelelő elrendezést válasszuk.


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!