Információk, melyeket tolóajtós szekrény választása előtt tudnunk kell
Húsvéti Sokadalom Budapesten
Húsvéti Sokadalom Budapesten
Húsvéti Nyuladalom Siófokon
Húsvéti Nyuladalom Siófokon
Húsvéti programok a Veresegyházi Medveotthonban
Húsvéti programok a Veresegyházi Medveotthonban
XVIII. Oldtimer Show 2023. április 14-16. Budapest
XVIII. Oldtimer Show 2023. április 14-16. Budapest
Mézesvölgyi Nyár 2023 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2023 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Információk, melyeket tolóajtós szekrény választása előtt tudnunk kell

A tolóajtós szekrények beszerzése hosszú évekre oldja meg az otthoni tárolás gondjait. Pontosan ezért érdemes körültekintően választani a töméntelen mennyiségű ajánlat közül. A tolóajtós szekrények vásárlásánál több szempont is szerepet játszik. El kell döntenünk a beszerzés előtt, hogy milyen méretű, stílusú, alapanyagú, ajtószámú szekrényre van szükségünk. Néhány információval kívánunk segíteni a döntésben, mely segítségével megtalálhatod az otthonodhoz és igényeidhez igazán illő tolóajtós szekrényt.

Választás előtt

A különböző dolgok tárolására használt tolóajtós szekrényeknek tágasnak és jól rendszerezhetőnek kell lenniük. Annyiféle lehetőség kínálkozik ma ezen a piacon, hogy könnyen elveszhetünk a formák, méretek, anyagok világában.

A mömax tolóajtós szekrény kínálata bármilyen igény kielégítésére alkalmas. A dekoratív mintákkal, dekorfóliával díszített modellek mellett a klasszikus fa frontokkal készült szekrények is megtalálhatóak. Mielőtt azonban meghoznánk a végleges döntést, ne vesszünk el a részletekben, és előre határozzuk meg a tényleges igényeinket.

A méret fontossága

Általában egy meglévő, adott területhez keresünk szekrényt, így a méretek egy része nem változtatható. A szekrényben elhelyezendő tárgyak mennyisége a másik fontos paraméter, amit figyelembe kell vennünk. Az üzletekben kapható szabványosított méretek szintén befolyásolják a választást.

A tolóajtós szekrények előnye, hogy ajtajai nem foglalnak helyet nyitáskor, így ezzel máris helyet spórolhatunk, akár mélyebb szekrény beszerzése mellett is dönthetünk. A magasságot tekintve az átlagos általában a 2 méter vagy az alatti szekrény. Ezt még kényelmesen el tudjuk érni, azonban ha magasabb a lakás, akkor a tolóajtós szekrények tetejére plusz kiegészítő bútor helyezhető, melyet azonban már csak létráról tudunk elérni.

A tolóajtós szekrények szélessége szintén választható, általában a 2-3 ajtós változatokat kedvelik a vásárlók. A szélesebb szekrények esetében több ajtót szerelnek fel a gyártók, hiszen így elkerülhető a tolóajtók deformációja, a sínből való kiugrása, és elég stabilak lesznek a folyamatos igénybevételhez.

Stílusos tolóajtós szekrények

A méretek kiválasztását követően a stílust érdemes behatárolni. Alapvetően a már meglévő bútorok dizájnjához igazodunk, de ha a szobában a tolóajtós szekrény lesz a leghangsúlyosabb, akkor érdemes az alábbiakra figyelni.

A tükrös fronttal rendelkező szekrények nagyítják a teret, visszatükrözik a napfényt, így világosabbnak fog tűnni a szoba. Azok, akik nem kedvelik a tükrös megoldást, választhatnak a különböző fahatású ajtók közül. Az anyagok kombinációjával vihetünk egy kis játékosságot a szoba hangulatába. Elképesztő mennyiségű tárolóhelyet találunk egy nagyobb méretű tolóajtós szekrényben. Ügyeljünk arra, hogy az igényeinknek megfelelő elrendezést válasszuk.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG