Konyhát tervezel? Ezekre a szempontokra figyelj!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Konyhát tervezel? Ezekre a szempontokra figyelj!

Ha modern és praktikus konyhát szeretnél beépíteni, akkor nemcsak a funkcionális és szervezett főzési légkör alapjait teremted meg. Egy nagyon különleges térrel is kényezteted magad, ahol öröm lesz minden eltöltött perc egyedül vagy a családdal.

Kezdd az ötleteléssel

A tetszetős dizájn mellett, amely nemcsak az aktuális trendeknek, hanem saját ízlésünknek is meg kell, hogy feleljen, érdemes néhány egyéb szempontot is szem előtt tartva megtervezni konyhánkat. Az érthető tervezési sorrend lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználjuk a rendelkezésre álló teret.

Függetlenül attól, hogy modern vagy vidéki stílusú konyhát választunk, mindig a legjobb, ha először egy tervet készítünk, és fejben megálmodjuk, hogyan fog kinézni a helyiség. Különösen hasznos, ha először beszereltetjük a konyhai nagygépeket, és felszereljük az ideális konyhabútort, mielőtt belevágnánk a dekoráció kiválasztásába. Csodáld meg a KonyhaMax.hu gyönyörű és változatos konyhabútorait, és alkosd meg a tökéletes konyhát otthonodban!

Készítsünk egy kis vázlatot arról, hogyan fog kinézni a fő berendezés, és az hogyan illeszkedik majd otthonunkba, hogy képet kapjunk arról, hogyan fog kinézni az új konyha. Miután olyan alapvető dolgok, mint a tűzhely, hűtőszekrény és sütő megtalálták a helyüket, a többi berendezés lépésről lépésre bővülhet.

Konyhai berendezések kiválasztása

Az, hogy pontosan hogyan és mely elemek illenek be a konyhába, természetesen az személyes ízlésünktől is függ. Ebben az összefüggésben a kényelmi szempontok is nagy szerepet játszanak.

A tűzhely, sütő és hűtőszekrény a legtöbb ember számára nyilvánvaló szükséglet, a konyha alapgépeihez tartoznak. A mosogatógép vagy akár a mikrohullámú sütő használata viszont háztulajdonosonként eltérő. Sokan örülnek, ha kézzel mosogatnak, vagy felmelegítik az ételt akár a sütőben, akár a tűzhely tetején.

Ha gyakran vagyunk elfoglaltak, akkor valószínűleg érdemes beruházni egy mikrohullámú sütőbe, hogy egy fárasztó munkanap után hazaérve gyorsan melegíthessünk egy kis ételt. Emellett lehet, hogy még arra sem lesz időnk, energiánk, hogy kézzel mosogassunk el, így a mosogatógép ebben az esetben ideális választás lehet.

Étkező kialakítása

Ha nyitott terű konyhánk van, ahol elegendő hely van az étkezőnek, akkor mindenképp használjuk ki ezt a lehetőséget, és helyezzünk el egy asztalt. A nyitott terű konyhák lehetővé teszik, hogy aki főz, a többi szobában étkezésre váró barátaival és családtagjaival kikapcsolódjon.

Mivel nincsenek falak vagy akadályok, amelyek akadályozzák a kommunikációt, ideális lehetőséget teremt a beszélgetésre. Az étkező, különösen a konyhával azonos területen lévő étkező berendezésekor ügyeljünk arra, hogy az asztal és a szék elrendezése illeszkedjen a konyha stílusához.

Látogass el a KonyhaMax.hu weboldalára, ahol rengeteg nagyszerű konyhabútort és konyhagépet is beszerezhetsz!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG