Korszerű implantátumos megoldás csontpótlás nélkül
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Korszerű implantátumos megoldás csontpótlás nélkül

A legtöbben az elsorvadt csontszövet miatt nem szeretnének belevágni a hosszadalmas, komplex, költséges csontpótlásos procedúrába. Szerencsére azonban számukra is van megoldás a speciális implantátumos eljárásoknak köszönhetően.

Csontpótlás helyett implantátum fix híddal

Akiknek nincs elegendő csont, vagy épp egészségügyi okból kifolyólag nem végezhető el a csontpótlás, számukra ideális lehetőség a Halász Klinika All-on-4 eljárása. Ennél a módszernél állcsontonként 4 db speciális implantátum segítségével 12 tagú fix híd rögzíthető.

A beavatkozásnak köszönhetően visszaszerezhető a magabiztos mosoly, és garantált a hosszú távú gondtalanság. A módszer révén megoldható a teljesen fogatlan állcsont rehabilitációja költséghatékonyan, csupán 4 implantátummal.

Azonnal megterhelhető implantátumok csontpótlás nélkül, mellyel meggátolható az állcsontok további degradációja. Gyorsan megoldható, hiszen már akár egy nap alatt elkészül a fix fog, ezáltal elhagyható a protézis.

A klinikán bőséges a választék a speciális All-on-4 fogpótlások terén. Az alsó állcsonton az esetek közel 100%-ában nem szükséges semmiféle csontpótlásos procedúra.

Azonnal elvégzett implantáció ideiglenes koronával

Célszerű már a foghúzást követően elvégeztetni az implantációt, melyre ideiglenes korona kerülhet. A csontszövet a fogeltávolítás utáni időszakban gyorsan elkezd leépülni, sorvadni, ennek megakadályozása érdekében mielőbbi kezelés szükséges.

Nem csupán a csontszövet állapota miatt fontos, hanem az ínycsipke különleges szerkezetének, lefutásának megőrzése is egyedül így oldható meg. A megoldás az azonnal elvégzett implantáció, mellyel az eredeti koronához hasonló készíthető, egészséges, esztétikus megjelenéssel.

Egy másik érv a mielőbbi kezeléshez, hogy a csont regenerációs képessége ilyenkor sokkal intenzívebb, ezt érdemes kihasználni. A friss implantátumokra ideiglenes koronák kerülhetnek, így nem kell fog nélkül feszengeni az átmeneti időkben sem.

Viszont későn cselekedve az íny visszahúzódik, a csontszövet elsorvad, ilyenkor már csak komplex, hosszadalmas többlépcsős eljárással lehet visszaállítani az állapotot, már ha ez még megoldható. Ugyanakkor ez az út jóval költségesebb is.

A megelőzés szerepe fogaink egészsége érdekében

A fogak megtartására irányuló gondos szájápolás és a rendszeresen elvégeztetett fogkőleszedés döntő fontosságú. Az ínygyulladás megelőzése és a fogágybetegségek kialakulásának elkerülése az alapja a fogak minél hosszabb ideig történő megőrzésének.

Természetesen előfordulnak olyan esetek, amikor már nem a megmentésük a cél, hanem a mielőbbi fogpótlás, hogy az eredetihez hasonló, szépen illeszkedő, esztétikus korona készülhessen. Az idő szerepe jelentős a kezelések sikeres kimenetele szempontjából is. Érdemes nem késlekedni, hanem mihamarabb nekikezdeni az implantátumos-fogpótlásos rehabilitációnak.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG