Legyen újra élettel teli az arcbőröd bőrmegújító kezeléssel!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Téli programajánló
Téli programajánló

Legyen újra élettel teli az arcbőröd bőrmegújító kezeléssel!

Az öregedés elkerülhetetlen, de nem kell hagynunk, hogy a ráncok és az élettelen bőr megkeserítse a mindennapjainkat. Elég hamar, már 25 éves korunk után elindul a folyamat, amely szervezetünk saját kollagén és hialuronsav termelésének csökkenését eredményezi. Ezzel elkezdődik a ráncok kialakulása, és a bőr veszít rugalmasságából, fénytelen és fakó árnyalatot kap. A fiatalos bőr megőrzésének legjobb módjai közé tartoznak a hidratálókrémek, a kollagén injekciók és a hialuronsavas kezelések, amelyek mind elengedhetetlenek az egészséges, ragyogó bőr eléréséhez.

Küzdelem a ráncok ellen

A ráncok az öregedés első jelei. Gyakran a túl sok napozás vagy a dohányzás gyorsíthatja a folyamatot. Számtalan lehetőségünk van azonban arra, hogy orvos-esztétikai kezelésekkel javítsunk bőrünk állapotán.

Az Aesthetica Orvosi Központ többfajta arcfiatalítási beavatkozással tud segíteni a hozzájuk forduló pácienseknek. Az előzetesen egyénre szabott kezelési tervek alapján határozzák meg, hogy melyik kezelés járhat a legnagyobb sikerrel. Nézzünk ezek közül az orvosi mélyhidratációt, mely élettel telibbé teszi bőrünket!

Orvosi mélyhidratáció

A ráncok kialakulását a szervezetünkben lévő kollagén- és elasztinrostok elvesztése okozza. Ezek a rostok tartják bőrünket feszesen. Kétféle ránc létezik: a mély ráncok és a felszíni ráncok. A mély ráncokat - más néven kifejezési vonalakat - az olyan arckifejezésekből származó izomösszehúzódások okozzák, mint a mosolygás vagy a homlokráncolás. A felületi ráncokat a napsugárzás, a szárazság, az életkor, a genetika és a dohányzás okozhatja, ami csökkenti a véráramlást a területen, ettől válik vékonyabbá és törékenyebbé a bőrünk.

Az orvosi mélyhidratáció, azaz a Skinbooster kezelés a kollagén és fibroblaszt termelését segít újraindítani a szervezetünkben. Ezzel a módszerrel fényesebb és simább lesz bőrünk, általa visszanyerhetjük fiatalos külsőnket.

Hogyan történik a Skinbooster kezelés?

Bár sokan félnek a tűszúrások okozta fájdalomtól, elmondhatjuk, hogy a Skinbooster kezelés előtt harminc perccel a teljes arcot lidocain tartalmú krémmel kezelik le, így egyáltalán nem okoz fájdalmat a beavatkozás.

Ezután maga a kezelés 10-15 percet vesz igénybe, mely pillanatok alatt eltelik. A gyakorlott kezelőorvos a legmodernebb, új generációs tűvel végzi a beavatkozást, amely rendkívül vékony. Az apró tűszúrások éppen csak az irha alá juttatják be a hialuronsavat, ami ezután a mélyebb rétegekben fejti ki hatását. A hialuronsav egy természetes molekula, amely teltséget és hidratáltságot biztosít bőrünknek, így segít abban, hogy egészséges és ránctalan maradjon. A hialuronsav általában kimerül az életkorral, ezért szükséges a pótlása.

A mélyhidratáció végeredménye puhább, simább és rugalmasabb bőr, amely egészséges, ragyogó fényű lesz. Kúraszerűen alkalmazva és más orvos-esztétikai beavatkozással kombinálva hosszú időre biztosítja a fiatalos külsőt.

2022-12-13 15:21:16


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG