Loft – az energikus, maszkulin miliő megteremtője
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Loft – az energikus, maszkulin miliő megteremtője

Minimál a köbön és letisztult vonásokkal operáló környezet? Jellegzetes színek és berendezési elemek? Tényleg ennyire szembeötlő, ha egy olyan térbe lépsz, amely férfikéz nyomait viseli magán? Főképp a loft/indusztriális stílust kedvelik nagyon az erősebb nem képviselői. Ez az a miliő, amelyben főképp azok érzik nagyon otthonosan magukat, akiket vonz a nyers erő, és rettenetesen nagy szabadságvággyal rendelkeznek.

Lássuk hát, mik azok a jellegzetességek, amelyek arról árulkodnak azonnal, hogy ott egy férfi rendezkedett!

Más anyagválasztás és téralakítás

A férfias karakterjegyek hangsúlyozása persze nem mindig szándékosan és teljes mértékben tudatosan történik, de abban talán majdnem mindnyájan egyet tudunk érteni, hogy azért egy férfiasnak jellemezhető környezetben eltérő anyaghasználatot láthatunk, és a terek kialakítása és a kiegészítők kiválasztása is egészen más, mint a lágyabb, nőiesebb terekben. A DODO loft kollekciója ehhez kínál kitűnő ötleteket és remek berendezési tárgyakat, hogy meg tudják mutatni a férfiak a lakberendezésben is, milyen sok maszkulin energia tombol bennük, és emellett mennyire egyedi és megismételhetetlen az ízlésviláguk.

Az erős ősi ösztönök

Egy sikkes férfi gigászi erejét korábban a vadászatok alkalmával könnyűszerrel megmutathatta, hiszen a zsákmány, amit hazavitt, már eleve magáért beszélt. Az állatbőrből készített minőségi darabok pontosan ezeket az ősi ösztönöket, viselkedésformákat hivatottak megjeleníteni. A bivaly vagy más hatalmas és veszélyes vadállatok ereje köszön vissza a bőrből készített nemes bútorokon, illetve egyéb tárgyakon, dekoráción. Ráadásul ezek képesek igazán meghökkenteni is a maszkulin térbe lépőket, mert – valljuk csak be bátran – ezek tényleg nem mindennapi berendezési elemek.

A tipikusan maszkulin tér

Gyakran arról ismerszik meg egy férfiasabb stílusban kialakított belső tér, hogy ott jellemzően egyszerűbb formákat és vonalakat vél felfedezni az oda betérő. Nagyon sokszor a falakat a szürke és a kék árnyalatai uralják, és nincs igazán sok és élénk szín. A letisztultság persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy unalmas lenne tőle az enteriőr. Nem, pont ennek az ellenkezőjéről van szó.

A tömörfa bútorok az esetenként kifejezetten érdekes rusztikus felületükkel, amelyek például a loft környezetbe is általában remekül illeszkednek, vagy egy uszadékfából készített egyedi komód, mind a tér lakójának az egyéniségéről és kreativitásáról mesél. A nyersen hagyott téglafalak, a márvány használata vagy egy már-már kötelező elemnek számító kandalló is ezt hangsúlyozza. A loft lakásokban kifejezetten megkívánja a tágas és nagy belmagasságú tér, hogy jó testes kanapékat helyezzenek beléjük. Persze soha nem árt, ha esetleg pár párnával ellensúlyozzák ezt. A jellegzetes ipari-loftos világítótestek csuda jó ellenpontok mindehhez.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG