Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Balatoni blues fesztivál! Nagy buli készül Felsőörsön.
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Miként találhatjuk meg a nekünk való függönyt?

A boltok óriási választékából könnyedén megtalálhatjuk a számunkra ideális függönyt. Akár a gyerekeink szobájába keresünk egyet, akár a nappaliba vagy a hálószobába, a sokféle stílus és kialakítás közül az igényeink szerint válogathatunk.

A különleges spagetti függönyök

Ha valakitől azt halljuk, hogy egy szép spagettit szeretne elhelyezni valamely helyiségének ablaka elé, nem kell rögtön az olasz konyha remekére gondolnunk. Ezeket a függönyöket, amiket más néven zsinórfüggönyként is ismerhetünk, bátran használhatjuk a lakásunkban. Sokszínűségüknek hála nagyszerűen illenek mindenféle kialakítású belső térbe. A modern, letisztult hangulatú tereknek is éppoly nagyszerű ékei lehetnek, mintha egy hagyományos kialakítású parasztház ablakait díszítenék.

Ezek a függönyök a speciális alakjukról kapták a nevüket. A spagetti tésztához hasonló, vékony szálakból épülnek fel ugyanis. Ez adja különleges megjelenésüket. Tényleg olyan, mintha spagettit akasztottunk volna a karnisunkra. Ezek a függönyök kiválóan nagyítják a teret, és a nap fényét is nagymértékben beengedik életterünkbe.

Mire használhatjuk még a függönyöket?

Az alapvető funkciójuk mellett a függönyök térelválasztóként is nagyon jól működnek. Ha az ajtókeretre helyezzük, nagyon egyedi stílust valósíthatunk meg. Egyedi módszerrel választhatjuk el ily módon a szobáinkat egymástól. Azért is kitűnőek erre a célra a Home&Style fényáteresztő függönyei, mert nagyon szellősek, gyönyörű színekben kaphatóak és még az esésük is nagyon lágy és jellegzetes.

Ha azt szeretnénk, kézzel is nagyon egyszerűen moshatóak, de szerencsére egyes változatok mosógépben is moshatók. Egy kikötés van csak a második módszernél. A centrifugálást sajnos nem használhatjuk. Ez azonban nem olyan nagy baj, hiszen nagyon gyorsan megszáradnak anélkül is. Ezenfelül további pozitívum, hogy sok esetben a vasalással sem kell foglalkoznunk ezeknél a textileknél.

Ha a visszafogott stílus nem elégítené ki az igényeinket, lehetőségünk van különlegesebb megoldású darabokat választani. Léteznek ugyanis különféle kristályokkal és gyöngyökkel díszített példányok is. Ha az egyszínű kialakítás nem nyeri el a tetszésünket, számos különleges színben, de akár szivárványos változatban is beszerezhetjük őket.

A kiemelkedő fényáteresztő képességük miatt sötétítőfüggönyökről is gondoskodnunk kell. Ha megfelelő megjelenésű változatot választunk, kitűnően fognak harmonizálni a spagetti függönyünkkel.

Milyen függönyt válasszunk a gyerekszobába?

A dekor függönyök között találhatunk fiatalos, gyerekszobába illő darabokat. A mesefigurákkal, állatokkal dekorált darabok kiváló, vidám hangulatot teremthetnek gyermekeink számára. A tinik ízlésének nehéz eleget tenni, de a napjainkban elérhető káprázatos kínálatnak hála, ma már ez sem lehetetlen küldetés.

Bármilyen igényeknek is kell, hogy megfeleljenek, ezek a függönyök semmilyen térben nem vallanak szégyent. Ha tisztában vagyunk az igényeinkkel, könnyedén rá fogunk találni az igazira!

Kapcsolódó témák:

Hasonló ajánlatok

Kiemelt programok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!