Milyen kellékekre lehet szükséged az ünnepi dekoráláshoz?
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Milyen kellékekre lehet szükséged az ünnepi dekoráláshoz?

Amikor közeleg a karácsony, akkor előbb vagy utóbb napirendre kerül az otthonunk díszítése, dekorálása is. Egyrészt azért, hogy ünnepi hangulatot teremtsünk a lakásunkban, másrészt pedig azért, hogy az ünnep szelleme beköltözzön a szívünkbe.

Nem feltétlenül kell előre elkészített dekorációkban gondolkodnod, hiszen te magad is elkészítheted őket. Ehhez csak egy kis kreativitás kell, na meg persze azok a díszítési elemek, kellékek, amik lehetővé teszik a gyors és precíz munkát.

Ha még nem tudod, hogy honnan szerezhetnéd be ezeket a kiegészítőket, akkor nézz körül a Minikék karácsonyi dekorációs kellékei között! Ha pedig kíváncsi vagy, hogy mik azok a tárgyak, amikre mindenképp szükséged lesz az alkotáshoz, akkor olvass tovább! Ebben az írásunkban ugyanis erről lesz szó.

Alapok, dobozok, ragasztópisztoly

A karácsony előtti dekorálás elmaradhatatlan kellékei azok a díszek, amik az asztalra, az ablakba és az ajtóra kerülnek. Ezeknek a megalkotásához szükséged lesz azokra az alapokra, amiket nagyon egyszerűen ki tudsz dekorálni.

Alapnak kiváló lehet egy kerek alakú tál, ami kívül vagy belül szőrmével van ellátva. Ebbe csak bele kell tenned egy kis mohát, és jöhet minden rá, ami illik a karácsony meghitt hangulatához! Egy felül nyitott szőrmés doboz is remek választás lehet, vagy egy szép koszorú, amit bármilyen kedvedre való termékkel tele tudsz tűzdelni.

A precíz illesztések elvégzéséhez kelleni fog egy ragasztópisztoly is, amivel nagyon egyszerűen tudsz dolgozni. Csak arra kell figyelni, hogy mindig legyen elég ragasztó, amit beletöltesz, és hogy óvatosan fogd meg! A pisztoly ugyanis felmelegíti a ragasztót, ami utána forróvá válik.

Dekorációk az ünnepi díszekhez

Ami a díszeket illeti, a pici üveggolyókkal, szárított termésekkel, apró figurákkal gyönyörű végeredményt érhetsz el. Ezeket bárhogy elhelyezheted egymás mellett, a lényeg, hogy méretben és színben passzoljanak egymáshoz, mert akkor kellemes összhatást fogsz tudni elérni velük. Központi elemnek választhatsz néhány karácsonyi figurát vagy gyertyát is, amik szintén az ünnepi hangulatot idézik.

Szőrmék, szalagok, dekorációs táblácskák

Miután összeállítottad az alkotásodat, még nincs vége a munkának! Az utolsó lépésekben is tudod fokozni a hatást azzal, hogy az ünnephez illő, kreatív kiegészítőket használsz. Rárakhatsz például egy feliratos táblácskát, amin az a felirat szerepel, hogy “Merry Christmas”. Sőt, a különböző színű, feliratú szalagokkal, illetve a díszítéshez való szőrmecsíkokkal is esztétikusabbá teheted az alkotásodat.

Ugye, hogy milyen izgalmas, hogy milyen sokféle dekorációs kelléket és eszközt használhatsz az ünnepi díszek elkészítéséhez? A lényeg, hogy bátran engedd szabadjára a fantáziádat! Ha ugyanis ezek a termékek a birtokodba kerülnek, akkor bármilyen elképzelést meg tudsz valósítani.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG