Mit takar a falpanel technológiákhoz kapcsolódó teljeskörű szolgáltatás?
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL  felnőttbarát szállodában
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL  felnőttbarát szállodában
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Mit takar a falpanel technológiákhoz kapcsolódó teljeskörű szolgáltatás?

A falpanel technológia Nyugat-Európában és a skandináv államokban az 1960-as évek óta ismert és alkalmazott módszer, nemcsak társasházak, hanem családi házak építésénél is. Már hazánkban is elérhető ez a fajta építési mód, amely gyors és környezetkímélő kivitelezést tesz lehetővé, továbbá egészséges életteret nyújt a benne lakó generációknak. A technológiát forgalmazó cégek komplex szolgáltatást nyújtanak az igényfelméréstől, előkészítéstől egészen a kivitelezésig, így garantálva a határidőt és a minőséget.

A panel technológia új távlatai

Most eljött az ideje, hogy Ön is megismerje, hogyan lehet gyorsan és jó minőségben családi háza. A kulcs az építési technológia és egy megbízható építőipari partner, mint amilyen a Prelement. Hazai viszonylatban a panelekkel kapcsolatban a lakótelepek jutnak az emberek eszébe, amelyek a tömeges lakhatási igényre adtak választ, pedig ez a technológia jóval többet tartogat magában.

A beton, könnyűbeton építőanyagként történő alkalmazása egészen az ókori Rómáig nyúlik vissza, és a még ma is álló Pantheon vagy Colosseum jól mutatja időtállóságát. A beton nagy előnye, hogy természetes, szinte mindenhol elérhető alapanyagokból készül, és nagy szilárdságot, alakíthatóságot biztosít. Napjaink népszerű keramzit könnyűbeton falazatai is ezen elv alapján készülnek, a normál betont kikönnyítő adalékanyagot esetükben az égetett agyaggyöngy vagy keramzit jelenti. Az így létrejövő falazat nagy szilárdságú és kis tömegű, valamint további előnyös tulajdonságokkal rendelkezik.

Miért jó Önnek, ha a könnyűbeton falpanel technológiát választja?

Szeretné, ha a kivitelező cég maximálisan figyelembe venné az igényeit, ráadásul gyorsan és határidőre kész lenne álmai házának megépítésével? A keramzit beton falelemek forgalmazását végző cégek a piacon egyedülálló lehetőséget kínálnak Önnek.

A hagyományos kiselemes és az ipari nagyelemes technológiát ötvöző könnyűbeton falazatok meggyorsítják a kivitelezési munkálatokat azáltal, hogy

  • egy átlagos méretű, egyszintes családi ház esetében mindössze 15-35 elem összeillesztését kell megoldani a több ezer falazóblokk rakása helyett, így a falpanelek beemelése után a szerkezet készre szerelése 2-4 munkanap alatt elkészül,
  • az elektromos, valamint a víz- és szennyvíz vezetékek helyei, áttörései a kiviteli tervek alapján, már a gyártás során kialakításra kerülnek,
  • a falak mindkét oldala teljesen sík, így vakolást nem igényel, glettelés után közvetlenül festhető, tapétázható.

A keramzit beton falazat jellemzői

A könnyűbeton falpanelek a legszigorúbb épületszerkezeti előírásoknak is megfelelnek, mind a hőmegtartó, mind a hőszigetelő képessége jó, páraáteresztő, szilárd és tűzálló, valamint akusztikai értéke is kiváló.

A felhasznált természetes anyagoknak köszönhetően egészséges otthont biztosít, amely ellenáll a penésznek és a kártevőknek.

Bízza új otthonának építését egy profi csapatra, és költözzön be új, minőségi otthonába az előre egyeztetett időpontban!

2022-11-22 11:19:38


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG