ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Hungexpo Utazás Kiállítás 2024. február 22-25..
Hungexpo Utazás Kiállítás 2024. február 22-25..
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Mit takar a falpanel technológiákhoz kapcsolódó teljeskörű szolgáltatás?

A falpanel technológia Nyugat-Európában és a skandináv államokban az 1960-as évek óta ismert és alkalmazott módszer, nemcsak társasházak, hanem családi házak építésénél is. Már hazánkban is elérhető ez a fajta építési mód, amely gyors és környezetkímélő kivitelezést tesz lehetővé, továbbá egészséges életteret nyújt a benne lakó generációknak. A technológiát forgalmazó cégek komplex szolgáltatást nyújtanak az igényfelméréstől, előkészítéstől egészen a kivitelezésig, így garantálva a határidőt és a minőséget.

A panel technológia új távlatai

Most eljött az ideje, hogy Ön is megismerje, hogyan lehet gyorsan és jó minőségben családi háza. A kulcs az építési technológia és egy megbízható építőipari partner, mint amilyen a Prelement. Hazai viszonylatban a panelekkel kapcsolatban a lakótelepek jutnak az emberek eszébe, amelyek a tömeges lakhatási igényre adtak választ, pedig ez a technológia jóval többet tartogat magában.

A beton, könnyűbeton építőanyagként történő alkalmazása egészen az ókori Rómáig nyúlik vissza, és a még ma is álló Pantheon vagy Colosseum jól mutatja időtállóságát. A beton nagy előnye, hogy természetes, szinte mindenhol elérhető alapanyagokból készül, és nagy szilárdságot, alakíthatóságot biztosít. Napjaink népszerű keramzit könnyűbeton falazatai is ezen elv alapján készülnek, a normál betont kikönnyítő adalékanyagot esetükben az égetett agyaggyöngy vagy keramzit jelenti. Az így létrejövő falazat nagy szilárdságú és kis tömegű, valamint további előnyös tulajdonságokkal rendelkezik.

Miért jó Önnek, ha a könnyűbeton falpanel technológiát választja?

Szeretné, ha a kivitelező cég maximálisan figyelembe venné az igényeit, ráadásul gyorsan és határidőre kész lenne álmai házának megépítésével? A keramzit beton falelemek forgalmazását végző cégek a piacon egyedülálló lehetőséget kínálnak Önnek.

A hagyományos kiselemes és az ipari nagyelemes technológiát ötvöző könnyűbeton falazatok meggyorsítják a kivitelezési munkálatokat azáltal, hogy

  • egy átlagos méretű, egyszintes családi ház esetében mindössze 15-35 elem összeillesztését kell megoldani a több ezer falazóblokk rakása helyett, így a falpanelek beemelése után a szerkezet készre szerelése 2-4 munkanap alatt elkészül,
  • az elektromos, valamint a víz- és szennyvíz vezetékek helyei, áttörései a kiviteli tervek alapján, már a gyártás során kialakításra kerülnek,
  • a falak mindkét oldala teljesen sík, így vakolást nem igényel, glettelés után közvetlenül festhető, tapétázható.

A keramzit beton falazat jellemzői

A könnyűbeton falpanelek a legszigorúbb épületszerkezeti előírásoknak is megfelelnek, mind a hőmegtartó, mind a hőszigetelő képessége jó, páraáteresztő, szilárd és tűzálló, valamint akusztikai értéke is kiváló.

A felhasznált természetes anyagoknak köszönhetően egészséges otthont biztosít, amely ellenáll a penésznek és a kártevőknek.

Bízza új otthonának építését egy profi csapatra, és költözzön be új, minőségi otthonába az előre egyeztetett időpontban!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig