Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták?
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Téli programajánló
Téli programajánló

Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták?

Manapság nagyon trendinek számítanak a különböző tapéták. Ezek előnye, hogy a festéshez képest sokkal egyszerűbben megvalósítható dekorációt jelentenek, ugyanakkor sokkal mutatósabb végeredményt is lehet velük elérni egy-egy helyiségben. Ezek közül egy igazán különleges típus a 3D hatású tapéta, amelytől sokan szoktak tartani. Bár valóban nem egy megszokott megoldásról van szó, valójában számtalan pozitív tulajdonságuk van, amiért érdemes alkalmazni őket egy-egy helyiségben. Cikkünkben összeszedtük, mit kell tudni a 3 dimenziós tapétákról!

Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták?

Manapság nagyon trendinek számítanak a különböző tapéták. Ezek előnye, hogy a festéshez képest sokkal egyszerűbben megvalósítható dekorációt jelentenek, ugyanakkor sokkal mutatósabb végeredményt is lehet velük elérni egy-egy helyiségben.

Ezek közül egy igazán különleges típus a 3D hatású tapéta, amelytől sokan szoktak tartani. Bár valóban nem egy megszokott megoldásról van szó, valójában számtalan pozitív tulajdonságuk van, amiért érdemes alkalmazni őket egy-egy helyiségben. Cikkünkben összeszedtük, mit kell tudni a 3 dimenziós tapétákról!

A 3D hatású tapéta használatának előnyei

Egy 3 dimenziós hatású tapéta különlegessége abban rejlik, hogy használatával egyedi optikai hatást érhetünk el. Azonban nem ez az egyetlen előnye ezeknek a tapétáknak!

Manapság sokak számára jelent problémát, hogyan használják ki a kis lakások által kínált lehetőségeket. Ezeknél ugyanis rendszeresen gondot szokott jelenteni, hogy az adott szobák rendkívül kicsik. Természetesen többféle megoldással tehetünk azért, hogy optikailag megnöveljük a teret, de ezek közül az egyik mutatós, emellett olcsó megoldás a 3D hatású tapéták alkalmazása.

Ugyanakkor ezek a fajta tapéták nem csak a tér növelésében segíthetnek. Egy jól eltalált lakásdekoráció képes pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Ha megfelelő 3D tapéta kerül a falra, az képes vidámmá, színessé, élettel telivé tenni az adott helyiséget. Kár lenne kihagyni!

Így válasszuk ki a számunkra legideálisabbat!

Ha kedvet kaptunk a 3 dimenziós tapéták használatához, akkor a legtöbb tapétaboltban beszerezhetjük ezeket, de akár online rendelés révén is hozzájuthatunk. Azonban vásárlás előtt érdemes néhány szempontot szem előtt tartani, hogy biztosan jó döntést hozhassunk.

Ezeknél a típusú tapétáknál rendkívül fontos a mértékletesség. Bár kétségtelen, hogy bármilyen helyiségben jól mutatnak, ha az egész lakásunkat kidekoráljuk velük, elvesztik a különlegességüket. Érdemes a közösségi helyszíneken, például a nappaliban alkalmazni az ilyen tapétát, hogy igazán érvényesülni tudjon!

Talán nem is gondolnánk, de a 3D hatású tapéták igenis passzolnak a minimalista stílushoz. Ezek közül is elérhetőek ugyanis olyanok, amelyek egyszínűek, szabályos mintázatúak, ennek köszönhetően pedig beleillenek a lakás összképébe.

Ha igazán trendi mintákat keresünk, akkor válogassunk a természet ihlette 3 dimenziós tapéták közül! A fára, kőre, vászonra emlékeztető típusok például egészen különleges hangulatot képesek csempészni egy-egy helyiségbe.

Ha tehát eddig tartottunk a 3 dimenziós tapéták használatától, jó hír, hogy valójában nincsen semmi félnivalónk! Megfelelő használatuk mellett hangulatos és ízléses dekorációs elemei lehetnek otthonunknak. Csak arra figyeljünk, hogy tartsuk a mértéket!

2021-12-15 11:59:08

Kapcsolódó témák:

Ez is érdekelheti!

EZ IS ÉRDEKELHETI!

“A macskás lány, a macskás fiú” - ilyen ez a cicadivat! “A macskás lány, a macskás fiú” - ilyen ez a cicadivat!

Néhányan odavannak az állatmintás ruhákért, míg mások kifejezetten egy állatfaj megszállott rajongói. Ó igen, a macskákról beszélek! Ezeket a kis négylábú állatokat az ókorban istenként tisztelték, ma meg leginkább úgy fejezzük ki irántuk érzett szeretetünket, hogy cicás pólókban rohangálunk az utcán. Na, ...

Egy hasznos és elengedhetetlen otthoni eszköz: a létra Egy hasznos és elengedhetetlen otthoni eszköz: a létra

Vannak olyan eszközök, amelyek minden egyes háztartásban alapfelszerelésnek számítanak. Ilyen kifejezetten hasznos eszköz a létra is, amely minden esetben jól jöhet, ha kéznél van. Legyen szó egy függönymosásról, polc törölgetéséről, kültéri karácsonyi égősor felhelyezéséről vagy akár almaszedésről, ...

Johó! - Lássuk, melyik rum jó! Johó! - Lássuk, melyik rum jó!

Aki bírja a kalózos filmeket, vagy legalább Jack Sparrow karaktere - A Karib-tenger kalózai című filmsorozatból - nem maradt ki az életéből, annak biztosan nem ismeretlen találmány a rum. Mások inkább sütemények hozzávalójaként ismerik, bár azokat jobbára csak aromával ízesítik az isteni nedű helyett. ...

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG