ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Húsvéti wellness Hévízen a Bonvital felnőttbarát szállodában sztárfellépővel
Húsvéti wellness Hévízen a Bonvital felnőttbarát szállodában sztárfellépővel
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták?

Manapság nagyon trendinek számítanak a különböző tapéták. Ezek előnye, hogy a festéshez képest sokkal egyszerűbben megvalósítható dekorációt jelentenek, ugyanakkor sokkal mutatósabb végeredményt is lehet velük elérni egy-egy helyiségben. Ezek közül egy igazán különleges típus a 3D hatású tapéta, amelytől sokan szoktak tartani. Bár valóban nem egy megszokott megoldásról van szó, valójában számtalan pozitív tulajdonságuk van, amiért érdemes alkalmazni őket egy-egy helyiségben. Cikkünkben összeszedtük, mit kell tudni a 3 dimenziós tapétákról!

Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták?

Manapság nagyon trendinek számítanak a különböző tapéták. Ezek előnye, hogy a festéshez képest sokkal egyszerűbben megvalósítható dekorációt jelentenek, ugyanakkor sokkal mutatósabb végeredményt is lehet velük elérni egy-egy helyiségben.

Ezek közül egy igazán különleges típus a 3D hatású tapéta, amelytől sokan szoktak tartani. Bár valóban nem egy megszokott megoldásról van szó, valójában számtalan pozitív tulajdonságuk van, amiért érdemes alkalmazni őket egy-egy helyiségben. Cikkünkben összeszedtük, mit kell tudni a 3 dimenziós tapétákról!

A 3D hatású tapéta használatának előnyei

Egy 3 dimenziós hatású tapéta különlegessége abban rejlik, hogy használatával egyedi optikai hatást érhetünk el. Azonban nem ez az egyetlen előnye ezeknek a tapétáknak!

Manapság sokak számára jelent problémát, hogyan használják ki a kis lakások által kínált lehetőségeket. Ezeknél ugyanis rendszeresen gondot szokott jelenteni, hogy az adott szobák rendkívül kicsik. Természetesen többféle megoldással tehetünk azért, hogy optikailag megnöveljük a teret, de ezek közül az egyik mutatós, emellett olcsó megoldás a 3D hatású tapéták alkalmazása.

Ugyanakkor ezek a fajta tapéták nem csak a tér növelésében segíthetnek. Egy jól eltalált lakásdekoráció képes pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Ha megfelelő 3D tapéta kerül a falra, az képes vidámmá, színessé, élettel telivé tenni az adott helyiséget. Kár lenne kihagyni!

Így válasszuk ki a számunkra legideálisabbat!

Ha kedvet kaptunk a 3 dimenziós tapéták használatához, akkor a legtöbb tapétaboltban beszerezhetjük ezeket, de akár online rendelés révén is hozzájuthatunk. Azonban vásárlás előtt érdemes néhány szempontot szem előtt tartani, hogy biztosan jó döntést hozhassunk.

Ezeknél a típusú tapétáknál rendkívül fontos a mértékletesség. Bár kétségtelen, hogy bármilyen helyiségben jól mutatnak, ha az egész lakásunkat kidekoráljuk velük, elvesztik a különlegességüket. Érdemes a közösségi helyszíneken, például a nappaliban alkalmazni az ilyen tapétát, hogy igazán érvényesülni tudjon!

Talán nem is gondolnánk, de a 3D hatású tapéták igenis passzolnak a minimalista stílushoz. Ezek közül is elérhetőek ugyanis olyanok, amelyek egyszínűek, szabályos mintázatúak, ennek köszönhetően pedig beleillenek a lakás összképébe.

Ha igazán trendi mintákat keresünk, akkor válogassunk a természet ihlette 3 dimenziós tapéták közül! A fára, kőre, vászonra emlékeztető típusok például egészen különleges hangulatot képesek csempészni egy-egy helyiségbe.

Ha tehát eddig tartottunk a 3 dimenziós tapéták használatától, jó hír, hogy valójában nincsen semmi félnivalónk! Megfelelő használatuk mellett hangulatos és ízléses dekorációs elemei lehetnek otthonunknak. Csak arra figyeljünk, hogy tartsuk a mértéket!

Kapcsolódó témák:

Hasonló ajánlatok

Ez is érdekelheti!

EZ IS ÉRDEKELHETI!

“A macskás lány, a macskás fiú” - ilyen ez a cicadivat! “A macskás lány, a macskás fiú” - ilyen ez a cicadivat!

Néhányan odavannak az állatmintás ruhákért, míg mások kifejezetten egy állatfaj megszállott rajongói. Ó igen, a macskákról beszélek! Ezeket a kis négylábú állatokat az ókorban istenként tisztelték, ma meg leginkább úgy fejezzük ki irántuk érzett szeretetünket, hogy cicás pólókban rohangálunk az utcán. Na, ...

Egy hasznos és elengedhetetlen otthoni eszköz: a létra Egy hasznos és elengedhetetlen otthoni eszköz: a létra

Vannak olyan eszközök, amelyek minden egyes háztartásban alapfelszerelésnek számítanak. Ilyen kifejezetten hasznos eszköz a létra is, amely minden esetben jól jöhet, ha kéznél van. Legyen szó egy függönymosásról, polc törölgetéséről, kültéri karácsonyi égősor felhelyezéséről vagy akár almaszedésről, ...

Johó! - Lássuk, melyik rum jó! Johó! - Lássuk, melyik rum jó!

Aki bírja a kalózos filmeket, vagy legalább Jack Sparrow karaktere - A Karib-tenger kalózai című filmsorozatból - nem maradt ki az életéből, annak biztosan nem ismeretlen találmány a rum. Mások inkább sütemények hozzávalójaként ismerik, bár azokat jobbára csak aromával ízesítik az isteni nedű helyett. ...

Kiemelt ajánlatok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Megadott intervallumban:
-tól
-ig