Ezernyi pünkösdi élmény a Balaton parton! Várjuk Siófokon!
Ezernyi pünkösdi élmény a Balaton parton! Várjuk Siófokon!
Gyermeknap a Veresegyházi Medveotthonban
Gyermeknap a Veresegyházi Medveotthonban
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Nem maradnak kultúra nélkül a pécsiek és az idelátogatók!

A pécsi kulturális intézmények túlnyomó többségét működtető Zsolnay Örökségkezelő NKft. novembertől olyan energiatakarékossági koncepció mentén fog működni, amely költséghatékony, ugyanakkor a látogatók továbbra is élvezhetik a kiállításokat és programokat.

A hét négy napján továbbra is szabadon várják a látogatókat a Zsolnay Negyed állandó látnivalói!

A kiállítások, a Látogatóközpont, a Labor – Interaktív Varázstér, a VR Univerzum és a Planetárium november 2-től csütörtöktől vasárnapig 10-17 óra között látogatható. * Csoportokat előzetes bejelentkezés alapján a hét többi napján is fogadnak.  A Zsolnay Infopont & Shop változatlanul keddtől vasárnapig 10-17 óra között tart nyitva.

A programok terén nem lesz visszaesés, sőt, igazi sztárparádé várható!

Az E78-ban többek között látható lesz az Aranyakkord - Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor UFO közreműködésével, fellép Kowalsky meg a Vega, Little G Weevil Acoustic Band feat. Mr. Jambalaya, ByeAlex és a Slepp, Krúbi, de lesz Zsolnay Színház Mucsi Zoltánnal, irodalmi est Mácsai Pál, Máté Gábor és Lukács Miklós előadásában, továbbá érkezik Sebestyén Balázs, valamint Bősze Ádám is. A rendezvényeken 20 °C-os hőmérsékletet biztosítanak.

A fűtési költségek mérséklése érdekében azok a kollégák, akik munkájukat otthonról is el tudják látni, hétfőtől szerdáig home office-ban fognak dolgozni. A jelenléti napokon az irodákban a hőmérséklet 20 °C lesz, és ugyanez a hőmérséklet lesz biztosítva a Zsolnay Vendégházban is – amely továbbra is minden nap várja a szállóvendégeket. A kiállításokon nyitvatartási időben 16 °C lesz, kivéve azokon a helyszíneken, ahol a kiállított tárgyak szempontjából eltérő hőmérsékletet szükséges biztosítani. Az esti látványkivilágításokat mellőzni fogják.

A téli szünet idejére újra teljes nyitvatartással várják a látogatókat a világörökségi helyszínen és a Zsolnay Kulturális Negyedben is.

*: Kivételt képez az m21 Galéria a november 10-én 18 órakor nyíló és november 20-ig tartó GraphicPécs I. Nemzetközi Grafikai Fesztivál alatt, amikor naponta (hétfőn is!) 11.00 és 17.00 között várja a látogatókat az m21 Galéria.


Kiemelt ajánlatok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!