NFT piacterek - amelyekkel nem árt tisztában lenni
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!

NFT piacterek - amelyekkel nem árt tisztában lenni

Melyek azok az NFT piacterek, amelyekre időről időre nem árt azért ellátogatni? Melyik NFT marketplace milyen sajátosságokkal és vételi lehetőségekkel várhat ránk? Illetve melyik NFT piactér milyen termékekre specializálódott leginkább? Ezek a kérdések lesznek főként a bejegyzés fókuszában. Egyenként megyünk tehát végig a fontosabb NFT piactereken, kiemelve az érdekességeiket és a sajátosságaikat.

NFT piacterek - amelyekkel nem árt tisztában lenni

Melyek azok az NFT piacterek, amelyekre időről időre nem árt azért ellátogatni? Melyik NFT marketplace milyen sajátosságokkal és vételi lehetőségekkel várhat ránk? Illetve melyik NFT piactér milyen termékekre specializálódott leginkább?

Ezek a kérdések lesznek főként a bejegyzés fókuszában. Egyenként megyünk tehát végig a fontosabb NFT piactereken, kiemelve az érdekességeiket és a sajátosságaikat.

Amit a Mintable.app kapcsán tudni érdemes

A Mintable.app Non-Fungible Token piacterén alapvetően művészeti alkotások, gyűjtői tárgyak, videojátékok kiegészítői vagy zenék cserélnek gazdát. No és persze domain nevek is, amelyek közül az igazán találó, frappáns és rövid domainek sokszor meglepően magas ellenértékért cserélnek gazdát.

Fontos lehet, hogy a Mintable.app piacterén új NFT létrehozása is reális opció. Ehhez nincs más teendő, mint összekötni a Metamask böngésző kiegészítés formájú tárcánkat a Mintable rendszerével.

Az OpenSea.io piacterének sajátosságai

Ha az NFT világát nézzük, akkor az egyik legnépszerűbb szolgáltatásról van szó. Maga az OpenSea.io is hajlamos úgy hivatkozni saját magára, mint a legnagyobb NFT piactér. Persze akad itt minden, mi szem szájnak ingere.
Érdemes megemlíteni a gyűjthető kártyákat, beleértve a fantasy műfajba tartozó rajzokkal. Mindezen felül a három dimenzióban modellezett épületek, illetve a valós és  fantázia országok térképeinek a vételére is adottak a lehetőségek az OpenSea.io piacterét használva.

Mi minden érhető el a Rarible piacterén belül?

A Rarible piactér egyértelműen a művészet pártolóinak nagy kedvence lehet. Különösen a rá jellemző egyedi hangulattal és sajátos arculattal, hiszen eleve a platform címoldalán is a művészek, illetve a legsikeresebb eladók láthatók.

Mindenképp ki kell emelni a Rarible kapcsán, hogy ezen a piactéren bizony a fotóművészet is egyértelműen helyet kap. Méghozzá nem is akármilyen értékben, hiszen egy-egy műért nem ritkán 80-100 dollár ellenértéket kérnek el az érdeklődőktől.

Ha már NFT piacterekről van szó, akkor a Nifty Gateway se maradjon ki a sorból

Merthogy a bitcoin tippek és btc hírek nyomon követése mellett időnként a Nifty Gateway piacterén is elcsíphető egy-egy kiváló vételi opció. Főként a digitális műalkotások dominálnak ezen a platformon, ahol a modern, az avatatlan szem számára szokatlan művek látványára nem árt előre felkészülni.

Ami a szóba jöhető opciókat illeti, vehetünk úgynevezett drop-okat, feliratkozhatunk hírlevélre, de megvehetjük a művészek legújabb alkotásait is. Amelyek nem ritkán kifejezetten érdekesek, innovatívak, modernek.

Csak hogy egy különlegességet említsünk, ezer dollárért is hozzájuthatunk egy ikonikus zabpehely-doboz újragondolt, GIF formájú megjelenése is beszerezhető. Persze akkor, ha ebben látjuk az értéket és a kiemelkedő potenciált.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG