Outdoor zsebkések – minden, ami kültéri
Pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Tisza-tavi wellness pihenés - gazdag programkínálattal!
Tisza-tavi wellness pihenés - gazdag programkínálattal!
Téli programajánló
Téli programajánló

Outdoor zsebkések – minden, ami kültéri

A természet lágy ölén mindenki kipihenheti magát, azonban sokszor előfordul, hogy szükségünk van néhány hasznos eszközre. Az azonban nem mindig jön össze, hogy egy hátizsákot telepakoljunk mindenféle vágóeszközzel, késsel. Ilyenkor lehet a segítségünkre egy “mindenes kés”, amely tulajdonképpen a legtöbb outdoor program során praktikus lehet. A következő pár sorban tehát az ilyen tevékenységekhez illő zsebkéseket vesszük górcső alá!

Outdoor zsebkések – minden, ami kültéri

A természet lágy ölén mindenki kipihenheti magát, azonban sokszor előfordul, hogy szükségünk van néhány hasznos eszközre. Az azonban nem mindig jön össze, hogy egy hátizsákot telepakoljunk mindenféle vágóeszközzel, késsel.

Ilyenkor lehet a segítségünkre egy “mindenes kés”, amely tulajdonképpen a legtöbb outdoor program során praktikus lehet. A következő pár sorban tehát az ilyen tevékenységekhez illő zsebkéseket vesszük górcső alá!

Bicskák a nagyvilágban

A bicskákat a történelem “mindenes” tárgyként kezeli, s szerepe nem sokat változott napjainkban sem. Való igaz, hogy a legtöbb feladatban segítenek nekünk, de mégis ügyelnünk kell a rendeltetésszerű használatra, hiszen bicska és bicska között is vannak különbségek.

A fejesgörbe bicska a görbe fejéről ismerhető fel. Emellett rendkívül hosszú pengével is rendelkezik. A túrázás, az étkezés, de a kisebb famunkálatok során is hasznunkra lehet.

Ugyanúgy praktikus a maskara vagy bármely más outdoor zsebkés is. Ez utóbbi fogalom pedig kifejezetten fontos számunkra.

Mire is jó pontosan egy outdoor zsebkés?

Számos olyan kültéri program van, amelyhez szükség lesz vágóeszközre. Ilyen esetben is szóba jöhetnek a könnyen tárolható zsebkések.
Miben tér el társaitól ez a fajta zsebkés? Nos, többnyire erre a darabra is igaz, hogy a penge rozsdamentes acélból, míg a markolat csúszásmentes anyagból készül. Kiváló a súlyelosztása, így nem csak hatékonyan, de biztonságosan is dolgozhatunk vele. Ebben a kategóriában megtalálható néhány olyan darab is, amelyek keresztzárral is rendelkeznek.

Akár horgászni, kempingezni, túrázni vagy csak bringázni megyünk, biztosak lehetünk benne, hogy egy outdoor zsebkés kisegít majd minket a váratlan helyzetek során.

Amennyiben neked is jól jönne egy ilyen profi kis eszköz, akkor a Kések Ollók Webáruház minőségi zsebkései között megtalálod a hozzád illő darabot!

A minőség megtestesítői

Manapság rengeteg kés kapható, de közel sem mindegy, hogy melyikre ruházunk be. A kés minősége a munka tempóját, minőségét sőt még a körülményeit is meghatározza. Ahhoz, hogy képesek legyünk jó döntést hozni, szükség lesz néhány márka ismeretére.

A zsebkések területén a Kershaw, az Opinel, az NN Knives és a Böker is nagyot alkotott. Ezen márkák mindegyike kizárólag professzionális kések forgalmazásával foglalkozik. Szóval, ha ezek közül választod valamelyiket, akkor biztosan nem fogsz mellé. Legtöbbjük ugyanis több száz éves múlttal rendelkezik, így bennük van mind a kemény munka, mind a tapasztalat.

Ne feledd, egy jó zsebkés több fronton is megállja a helyét, ráadásul egy elegáns díszdobozban kitűnő ajándék is lehet! Amennyiben szeretnéd a tökéletes terméket beszerezni, irány a Kések Ollók Webáruház, ahol mindenféle vágóeszközt megtalálsz!

2021-11-12 16:36:44


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG