ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Papír kéztörlő a megfelelő higiénia érdekében

Az elmúlt időszakban különféle új kórokozók jelentek meg a világban, ami rákényszerítette az embereket és a különböző szolgáltatókat is arra, hogy átgondolják korábbi kéztörlési és fertőtlenítési protokolljukat. A higiénia növelése érdekében érdemes annak is áttérnie a papír kéztörlő használatára, aki korábban ragaszkodott a textiltörlőhöz és törölközőhöz. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért érdemes a papírtörlőt használni, és mennyiféle területen áll helyt ez a papírtermék.

Hol használhatjuk a papír kéztörlőt?

Számos területen érdemes áttérni a papírtörlő használatára, hiszen ezáltal magasabb fokra tudjuk emelni a higiéniát, illetve bizonyos költségeinket is csökkenteni tudjuk. Az indepack.hu higiéniai papírtermékei között többféle papír kéztörlő található, amelyek megfelelnek ezeknek a feltételeknek. Az alábbiakban áttekintünk néhány olyan területet, ahol a papírtörlő használata szinte elengedhetetlen!

1. Vendéglátóhely, munkahely közösségi mosdójában
Sokan még mindig textil törölközőt használnak a kézmosónál, ami több szempontból sem ajánlatos. Egyrészt ha valamelyik vendég/kolléga nem mosta meg alaposan a kezét, akkor a kórokozókat egyenesen a törölközőbe keni, ezáltal az a következő ember kezére fog kerülni. Mindenki után nem lehet törölközőt cserélni, a papír kéztörlő azonban csak egyetlen ember kezéhez ér hozzá.

2. Éttermek, kifőzdék konyhájában
A konyhában nagyon gyakran kell kezet mosni, hiszen két munkafázis között el kell távolítani a korábbi szennyeződést. A legegyszerűbb a papír kéztörlővel megtenni ezt, és a szennyezett törlőkendőt a szemétbe dobni. Ezáltal nem szennyeződik törölköző vagy konyharuha. Ha valami kiborul, akkor egyszerű a papírtörlővel feltörölni, ami remekül magába szívja a kiömlött folyadékot.

3. Autószerelő vagy egyéb műhelyben
Köztudomású, hogy a zsíros, olajos szennyeződéseket nehezen lehet eltávolítani a kézről vagy egyéb felületről. Ha azonban kéznél van a papírtörlő, akkor csak egy mozdulat, és az olajos kendő azonnal a kukába landolhat.

4. Kozmetikusok, körmösök munkája során
A lereszelt anyag összegyűjtése, a vendég ruházatának megvédése, mind elképzelhetetlen papír kéztörlő használata nélkül.

5. Kávézókban, éttermekben
Egy kiborult kávé, egy gyors pulttörlés? A papírtörlő pillanatok alatt segít, és újra tiszta az asztal vagy a pult.

A papír kéztörlő előnyei

Ha a mosdóban törölközőt használunk, vagy a szennyeződéseket textiltörlővel távolítjuk el, akkor számolnunk kell mosási, szárítási költségekkel. A mosás során mosószer, folttisztító, öblítő szükséges, ezen kívül az áram- és a vízhasználatot is fel kell számolnunk. A vasalás további költségeket generál. A papírtörlő használata azonban gyors, higiénikus és az ára könnyen kiszámítható.

A papír kéztörlő kiváló termék széleskörű alkalmazhatósággal, és elengedhetetlen a megfelelő higiéniai viszonyok biztosításához. Akár a tekercses, akár a hajtogatott változatot választod, biztos lehetsz benne, hogy mindent megtettél a tisztaság érdekében!


Kiemelt ajánlatok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig