Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Stílusos köves ékszerekkel még magabiztosabbak lehetünk!

Kocka köves fülbevaló, egyedi motívummal ellátott nyaklánc, romantikus szívecskés darab? A finoman megmunkált kövecskékkel tarkított ékszerek napjainkban különösen népszerűek. Ennek legfőbb oka pedig, hogy elegánsak, s még jobban kiemelik nőiességünket.

A tökéletes kiegészítők, amelyek bármilyen eseményen viselhetők

Annak ellenére, hogy a köves darabok a luxus, az elegancia képviselői, nem kizárólag a különleges alkalmakkor ideálisak, a klasszikus hétköznapok egyhangúságának megtörésére is kiválóak. A WEARING.hu női kiegészítők termékkörében csodálatos példányokból szemezgethetünk. A szolid, visszafogott stílusú fülbevalóktól, egészen a bevállalós nyakláncokig széles paletta vár minket.

De miért is vonzódunk annyira a kövekkel díszített ékszerekhez? Egyrészt az általuk közvetített értékek miatt, hiszen a szépség, a luxus, a tekintélyes nő szimbólumai. Ugyanakkor széles körben alkalmazhatók szinte bármikor, alkalomtól függetlenül. Ez pedig hatalmas előny, hiszen nincs is jobb érzés annál, mint amikor a reggeli ruhaszettünk mellé odapróbáljuk, és megbizonyosodunk róla, hogy igen tökéletes az összhang.

Üzleti megbeszélés? Egy kocka köves nyaklánc-fülbevaló szett még ütősebb hatást eredményez, amellyel bárkit azonnal lenyűgözhetünk. A sikerhez vezető úton miért is ne lehetnénk egyúttal stílusosak is? Végtére a megjelenés szerepe egyre jelentősebb, ráadásul ezekkel a csodás kiegészítőkkel az egész szettünk összképe felturbózható.

Igényesség, megfelelő stílusérzék

Amikor egy tökéletesen megkomponált outfittel indulunk útnak, egészen más a kisugárzásunk, ami persze nyomot hagy a környezetünkben is. Ahogyan a jókedv átragasztható, úgy az erős női energiák éppúgy jótékonyan hatnak a közelünkben lévőkre. Meglehet, hogy egy bizonytalanabb tinilánynak pont segít pozitívabb színben látni a világot, vagy egy túlhajszolt anyuka ismeri fel magában a régóta háttérbe szorított bohókás énjét. Egy-egy kiegészítő révén más-más hangulatot teremtünk, ami pedig egyértelműen hatást gyakorol ránk is, másokra is.

Még egy érv a köves ékszerek mellett: a gondosan megmunkált, szolid példányok igényességről tanúskodnak, amikor csinosak vagyunk, az elismerő pillantások nyugtázzák, hogy remek stílusérzékkel áldott meg minket a sors, és ezt nem félünk ki is használni.

A kövecskés darabok megannyi formációban elérhetők, egyik nap érzelmesebb szívecskés motívumra vágyunk, a következőn pedig valami rendhagyóbbra, esetleg egy csepp alakúra vagy lógós kocka köves változatra? Kedvünkre válogathatunk!

A színek harmóniája

Az ezüst tulajdonképpen bármivel párosítható, éppen ezért kedvelik oly sokan, de ha például az ezüst ötvöződik a kék színnel, egészen elképesztő párost alkotnak. A legjobb módja, ha még extravagánsabb külsőre vágyunk, hogy beszerzünk egy cirkónia köves kék-ezüst ékszert. A megszokott formáktól eltérően, például egy virág motívum tökéletes lesz hivatalos rendezvényekre, tengerparti nyaralásokhoz, de a nehezebben induló hétfőkön is segít lendülethez jutni


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!