Stílusos otthon modern bútorokkal
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Téli programajánló
Téli programajánló

Stílusos otthon modern bútorokkal

Rohanó világban élünk. Gyakran azt érezhetjük, hogy körülöttünk folyton változik majdnem minden, alig van valami biztos és kézzelfogható. Emiatt is annyira lényeges, hogy a lakásunk igazi menedékként szolgáljon az olykor igencsak zűrzavarosnak ható mindennapokban.

A modern bútorokról szokták azt mondani, hogy nagyon jól illeszkednek ehhez a mai modern forgataghoz, ahol sokkal nagyobb a kényelem iránti igény. Milyen jó is hazamenni egy olyan közegbe, ahol letisztult formák vesznek körül, továbbá praktikusság és légies egyszerűség!

Menedék a zajos külvilágból

A butorpiac.hu többféle modern bútorcsaládot forgalmaz, érdemes lehet szétnézni a kínálatukban, ha kényelmes és egyben stílusos, divatos otthont szeretnénk. Nem véletlenül sokak kedvence a modern lakberendezési stílus, ahol az egyszerűség és a rendezettség dominál.

Az ilyen terekben főképp egyszerű vonalvezetésű, esetleg enyhén lekerekített bútorokat alkalmaznak. Ezeken semmi extra díszítőelem vagy ciráda sincs.

Nagyon letisztult formák jellemzik a kanapét, ülőgarnitúrát, szekrényeket, és általában monokróm színvilággal találkozunk egy modern otthonban. Rend van, nincsenek felesleges tárgyak vagy csecsebecsék. A külső forgatag tökéletes ellenpontját kínálhatják hát a modern kor embere számára az így kialakított enteriőrök.

Éljen a funkcionalitás!

A modern stílust nem szabad azonban összekeverni a skandináv vagy a minimalista stílussal. A modernizmus a XX. század első felében indult a Bauhaus alapjain, amely a díszítést és a színezést igazán a minimálisra csökkentette.

1925-1947 közé teszik a szakértők a klasszikus modernizmus korát, mely előszeretettel alkalmazott geometrikus mintákat. Ez máig nagyon kedvelt elem, pont mint a díszítetlenség. A posztmodernizmust pedig 1966-tól számítjuk és még ma is tart.

Napjainkban is ugyanolyan komfortos érzés bemenni egy világos, jól áttekinthető, nemes egyszerűséggel berendezett térbe, ahol gyakorta találunk variálható elemekből álló bútorokat. Ilyen egy modern stílusú helyiség!

Maga a formai egyszerűség és funkcionalitás kettőse remekül működik mai rohanó világunkban is, pont úgy, mint a második világháborút követő években, amikor is a lakások kisebbek lettek és minden millimétert jól ki kellett használni. Karcsúbb és nyúlánkabb formák, gyakorlatias ötletek és megoldások.

Letisztult és kifinomult is

A funkcionalitás előtérbe kerülése nem azt jelenti, hogy a modern berendezési tárgyak ne lennének rendkívül kényelmesek is. Pont ez a másik nagyon fontos jellemzőjük: a nagyfokú kényelem.

A modern franciaágyak, a modern ülőgarnitúrák, a modern nappali szettek mind arra szolgálnak, hogy az azt használók életét sokkal komfortosabbá, a mindennapjaikat pedig még kellemesebbé tegyék.

Az átlátható és letisztult formák - a praktikusság mellett - a lakás minden terében a harmóniát sugallják, ahová nagyon jó betérni és ahol nagyon jó lenni.

A modern stílus nagyon jól passzol a ma emberéhez, igazi ellenpontját adja a zajos külvilágnak.
Érdemes tehát egy próbát tenni vele!

2022-12-09 13:13:05


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG