Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Bisztró

Népszerűség

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér és környékének korabeli időket felidéző hangulatával.

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér és környékének korabeli időket felidéző hangulatával.

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér és környékének korabeli időket felidéző hangulatával.

Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.

Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.

Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.

Folyton megújuló étlappal, több mint húsz sörcsappal, üveges és dobozos sörök széles választékával várják vendégeiket. Az étterem végében található Bottle Shopban több, mint 200 magyar kisüzemi és külföldi üveges és dobozos sörből válogat. Rendezvényhelyszínnek is kiváló, legyen szó baráti iszogatásról, születésnapokról, nagyobb családi összejövetelekről vagy céges rendezvényekről.

Folyton megújuló étlappal, több mint húsz sörcsappal, üveges és dobozos sörök széles választékával várják vendégeiket. Az étterem végében található Bottle Shopban több, mint 200 magyar kisüzemi és külföldi üveges és dobozos sörből válogat. Rendezvényhelyszínnek is kiváló, legyen szó baráti iszogatásról, születésnapokról, nagyobb családi összejövetelekről vagy céges rendezvényekről.

Folyton megújuló étlappal, több mint húsz sörcsappal, üveges és dobozos sörök széles választékával várják vendégeiket. Az étterem végében található Bottle Shopban több, mint 200 magyar kisüzemi és külföldi üveges és dobozos sörből válogat. Rendezvényhelyszínnek is kiváló, legyen szó baráti iszogatásról, születésnapokról, nagyobb családi összejövetelekről vagy céges rendezvényekről.

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek palacsintázó, a Creppy a palacsintás vendéglátás Disneylandje! Válts nézőpontot, lépj át a Creppy különleges világába!

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek palacsintázó, a Creppy a palacsintás vendéglátás Disneylandje! Válts nézőpontot, lépj át a Creppy különleges világába!

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek palacsintázó, a Creppy a palacsintás vendéglátás Disneylandje! Válts nézőpontot, lépj át a Creppy különleges világába!

Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.

Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.

Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.

Levesek, főételek és desszertek széles kínálata található meg az étterem kínálatában.

Levesek, főételek és desszertek széles kínálata található meg az étterem kínálatában.

Levesek, főételek és desszertek széles kínálata található meg az étterem kínálatában.

A Czakó kert a Tabán legöregebb épülete a Tigris és a Czakó utca között, mely delikát boltot, francia süteményeket, házi fagylaltot, reggelit, bistro konyhát és finom italokat rejt, szombaton és vasárnap pedig termelői piaccal vár.

A Czakó kert a Tabán legöregebb épülete a Tigris és a Czakó utca között, mely delikát boltot, francia süteményeket, házi fagylaltot, reggelit, bistro konyhát és finom italokat rejt, szombaton és vasárnap pedig termelői piaccal vár.

A Czakó kert a Tabán legöregebb épülete a Tigris és a Czakó utca között, mely delikát boltot, francia süteményeket, házi fagylaltot, reggelit, bistro konyhát és finom italokat rejt, szombaton és vasárnap pedig termelői piaccal vár.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Közösen valljuk, valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy minden együtt töltött pillanatunk a felhőtlen örömszerzésről, vendégeink megünnepléséről szóljon. A finom ételek mindig is összehozták az embereket. Hiszünk a mosoly erejében, az egymásnak adott tiszteletben, a közép-európai konyha sokszínűségében és a házi, otthoni ízek semmivel össze nem egyeztethető varázslatában.

Közösen valljuk, valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy minden együtt töltött pillanatunk a felhőtlen örömszerzésről, vendégeink megünnepléséről szóljon. A finom ételek mindig is összehozták az embereket. Hiszünk a mosoly erejében, az egymásnak adott tiszteletben, a közép-európai konyha sokszínűségében és a házi, otthoni ízek semmivel össze nem egyeztethető varázslatában.

Közösen valljuk, valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy minden együtt töltött pillanatunk a felhőtlen örömszerzésről, vendégeink megünnepléséről szóljon. A finom ételek mindig is összehozták az embereket. Hiszünk a mosoly erejében, az egymásnak adott tiszteletben, a közép-európai konyha sokszínűségében és a házi, otthoni ízek semmivel össze nem egyeztethető varázslatában.

Kézműves, kizárólag kovásszal készült termékek és specialty kávézó.

Kézműves, kizárólag kovásszal készült termékek és specialty kávézó.

Kézműves, kizárólag kovásszal készült termékek és specialty kávézó.

1...678...24

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények