Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk a dombokkal körülölelt Pécselyi-medencében, a Megyehegyen fekszik csodás balatoni panorámával. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. Legfőbb fajtánknak a borvidéket is meghatározó olaszrizlinget tekintjük, ez teszi ki területeink közel felét. Két eltérő karakterű változatot is készítünk belőle. A kékfrankosból a rozénk és a gyöngyözőnk mellett vörösbort is készítünk. Akár körülnézni és beszélgetni, akár kóstolni vagy bort vásárolni jönnétek hozzánk, szőlőbirtokunkon várunk mindenkit szeretettel. 25 fős kóstolóhelyiségünkben nagyobb társaságokat is tudunk fogadni. A látogatás bejelentkezés alapján lehetséges.
Borászatunk a dombokkal körülölelt Pécselyi-medencében, a Megyehegyen fekszik csodás balatoni panorámával. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. Legfőbb fajtánknak a borvidéket is meghatározó olaszrizlinget tekintjük, ez teszi ki területeink közel felét. Két eltérő karakterű változatot is készítünk belőle. A kékfrankosból a rozénk és a gyöngyözőnk mellett vörösbort is készítünk. Akár körülnézni és beszélgetni, akár kóstolni vagy bort vásárolni jönnétek hozzánk, szőlőbirtokunkon várunk mindenkit szeretettel. 25 fős kóstolóhelyiségünkben nagyobb társaságokat is tudunk fogadni. A látogatás bejelentkezés alapján lehetséges.
Borászatunk a dombokkal körülölelt Pécselyi-medencében, a Megyehegyen fekszik csodás balatoni panorámával. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. Legfőbb fajtánknak a borvidéket is meghatározó olaszrizlinget tekintjük, ez teszi ki területeink közel felét. Két eltérő karakterű változatot is készítünk belőle. A kékfrankosból a rozénk és a gyöngyözőnk mellett vörösbort is készítünk. Akár körülnézni és beszélgetni, akár kóstolni vagy bort vásárolni jönnétek hozzánk, szőlőbirtokunkon várunk mindenkit szeretettel. 25 fős kóstolóhelyiségünkben nagyobb társaságokat is tudunk fogadni. A látogatás bejelentkezés alapján lehetséges.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.
A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.
A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László