A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.
Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.
Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.
Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.
Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.
Az Egri borvidék minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb bortermő területe Magyarországnak, itthon és külföldön egyaránt. Főleg vörösboraival, azon belül is a bikavérrel azonosítják. A Bikavér Borozó Egerben középkori hangulatot idéző Lovagtermében az év bármely szakában lehetőség nyílik a borokkal való ismerkedésre , egyénileg és csoportosan is.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.