Családi pincészetünk, melyben törekedtünk arra hogy az idelátogató borkedvelő emberek a borkészítés modern és hagyományos technológiájával is megismerkedhessenek. Fakultatív borkóstoló programjaink mellett megtekinthetik pincészetünket, és bemutatjuk a pincefalut. Emellett helyi jellegzetességként is helytálló sváb és magyaros ételekkel igyekszünk kényeztetni látogatóinkat.
Családi pincészetünk, melyben törekedtünk arra hogy az idelátogató borkedvelő emberek a borkészítés modern és hagyományos technológiájával is megismerkedhessenek. Fakultatív borkóstoló programjaink mellett megtekinthetik pincészetünket, és bemutatjuk a pincefalut. Emellett helyi jellegzetességként is helytálló sváb és magyaros ételekkel igyekszünk kényeztetni látogatóinkat.
Családi pincészetünk, melyben törekedtünk arra hogy az idelátogató borkedvelő emberek a borkészítés modern és hagyományos technológiájával is megismerkedhessenek. Fakultatív borkóstoló programjaink mellett megtekinthetik pincészetünket, és bemutatjuk a pincefalut. Emellett helyi jellegzetességként is helytálló sváb és magyaros ételekkel igyekszünk kényeztetni látogatóinkat.
A gyönyörű fekvésű pincesor Tarcal fölött a Keresztúri úton, a Kövesdi szőlők lábánál található. A talaj felszíne alatt húzódó tufarétegbe vájt 10-15 méter mély, nemes penésszel borított pincék ideális helyet biztosítanak a tarcali borok érleléséhez. Tarcal a mézédes források földje. Minden utazó bátran meríthet a nyitott Kövesdi pincék forrásából, jutalma nem marad el, életre szóló élményt vihet haza.
A gyönyörű fekvésű pincesor Tarcal fölött a Keresztúri úton, a Kövesdi szőlők lábánál található. A talaj felszíne alatt húzódó tufarétegbe vájt 10-15 méter mély, nemes penésszel borított pincék ideális helyet biztosítanak a tarcali borok érleléséhez. Tarcal a mézédes források földje. Minden utazó bátran meríthet a nyitott Kövesdi pincék forrásából, jutalma nem marad el, életre szóló élményt vihet haza.
A gyönyörű fekvésű pincesor Tarcal fölött a Keresztúri úton, a Kövesdi szőlők lábánál található. A talaj felszíne alatt húzódó tufarétegbe vájt 10-15 méter mély, nemes penésszel borított pincék ideális helyet biztosítanak a tarcali borok érleléséhez. Tarcal a mézédes források földje. Minden utazó bátran meríthet a nyitott Kövesdi pincék forrásából, jutalma nem marad el, életre szóló élményt vihet haza.
A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.
A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.
A pinceszinten Mór szőlőtermesztésének, a borászat múltjának bemutatására interaktív bemutató pontokat alakítottak ki. A pincében nem kerül sor szőlő- és borfeldolgozásra. A Móri borvidék borászainak minőségi palackozott borait mutatják be, illetve értékesítik. Lehetőség van terembérlésre is, rendezvények tartására.
Az Aszófő és Balatonfüred közötti Vörösmáli dűlőben található műemlékké nyilvánított pincesor egyik legrégebbi borospincéje a miénk. Borászatunk ötvözi a tradicionális borkészítést a modern technológiákkal és szemlélettel. Jelenleg 8,5 hektár saját szőlőterületen gazdálkodunk. Borfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, chardonnay, cabernet franc.
Az Aszófő és Balatonfüred közötti Vörösmáli dűlőben található műemlékké nyilvánított pincesor egyik legrégebbi borospincéje a miénk. Borászatunk ötvözi a tradicionális borkészítést a modern technológiákkal és szemlélettel. Jelenleg 8,5 hektár saját szőlőterületen gazdálkodunk. Borfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, chardonnay, cabernet franc.
Az Aszófő és Balatonfüred közötti Vörösmáli dűlőben található műemlékké nyilvánított pincesor egyik legrégebbi borospincéje a miénk. Borászatunk ötvözi a tradicionális borkészítést a modern technológiákkal és szemlélettel. Jelenleg 8,5 hektár saját szőlőterületen gazdálkodunk. Borfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, chardonnay, cabernet franc.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.
Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.
Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!
Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!
Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!