Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Borpince

Időrend

Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.

Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.

Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.

Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.

Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.

Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.

Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.

Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.

Borászatunk a Duna-Tisza közén, a 44-es főút mellett Kecskemét várostól 18 km-re helyezkedik el, az egykori Koháry István főnemes birtokán és 1990. január 1. óta működik a jelenlegi formában. Fő profilja a szőlőfeldolgozás, borászat. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésük nagy részét teszi ki ez a termékkör. Ezek közül a legismertebb a híres Piroska gyümölcsszörpcsalád és a közkedvelt Tini alkoholmentes pezsgőcsalád.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Pincészetünk 2000-ben alakult, családi vállalkozás keretében. Meglévő és telepítés alatt álló ültetvényeink fekvése és fajtaösszetétele valamint a személyi és tárgyi feltételek biztosítják a színvonalas szakmai munka alapját.

Pincészetünk 2000-ben alakult, családi vállalkozás keretében. Meglévő és telepítés alatt álló ültetvényeink fekvése és fajtaösszetétele valamint a személyi és tárgyi feltételek biztosítják a színvonalas szakmai munka alapját.

Pincészetünk 2000-ben alakult, családi vállalkozás keretében. Meglévő és telepítés alatt álló ültetvényeink fekvése és fajtaösszetétele valamint a személyi és tárgyi feltételek biztosítják a színvonalas szakmai munka alapját.

Pincészet Villány szívében, a Diófás tértől egy percre a Batthyány utcában. Családias hangulat, közvetlenség, személyes találkozások, amely az ilyen kis pincészetek sajátja.

Pincészet Villány szívében, a Diófás tértől egy percre a Batthyány utcában. Családias hangulat, közvetlenség, személyes találkozások, amely az ilyen kis pincészetek sajátja.

Pincészet Villány szívében, a Diófás tértől egy percre a Batthyány utcában. Családias hangulat, közvetlenség, személyes találkozások, amely az ilyen kis pincészetek sajátja.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Borászatunkban a hagyományos szőlő feldolgozás mellé jól illeszkedik egy kis modernizáció is. Szőlőterületeink bővülésével párhuzamosan egyre növekszik pincénk. A régebb óta meglévő Kékfrankos és Zweigelt szőlőfajtáinkat Cabernet Sauvignonnal és Cserszegi fűszeressel is bővítettük. Több évtizedes hagyományokkal rendelkezünk. Teljes egészében családi vállalkozásként dolgozunk.

Borászatunkban a hagyományos szőlő feldolgozás mellé jól illeszkedik egy kis modernizáció is. Szőlőterületeink bővülésével párhuzamosan egyre növekszik pincénk. A régebb óta meglévő Kékfrankos és Zweigelt szőlőfajtáinkat Cabernet Sauvignonnal és Cserszegi fűszeressel is bővítettük. Több évtizedes hagyományokkal rendelkezünk. Teljes egészében családi vállalkozásként dolgozunk.

Borászatunkban a hagyományos szőlő feldolgozás mellé jól illeszkedik egy kis modernizáció is. Szőlőterületeink bővülésével párhuzamosan egyre növekszik pincénk. A régebb óta meglévő Kékfrankos és Zweigelt szőlőfajtáinkat Cabernet Sauvignonnal és Cserszegi fűszeressel is bővítettük. Több évtizedes hagyományokkal rendelkezünk. Teljes egészében családi vállalkozásként dolgozunk.

Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.

Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.

Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.

1...192021...23

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények