Éttermünk 1998-ban nyitotta meg kapuit és azóta töretlenül, nagy szakmai hangsúlyt fektetve a minőségre szolgáljuk ki a hozzánk betérő vendégeket. Igyekszünk a vadászat szenvedélyét, a gasztronómiai elhivatottságunkkal ötvözni, hogy ön a vendég, a lehető legjobb minőségben és hangulatban élvezhesse a nálunk eltöltött időt!
Éttermünk 1998-ban nyitotta meg kapuit és azóta töretlenül, nagy szakmai hangsúlyt fektetve a minőségre szolgáljuk ki a hozzánk betérő vendégeket. Igyekszünk a vadászat szenvedélyét, a gasztronómiai elhivatottságunkkal ötvözni, hogy ön a vendég, a lehető legjobb minőségben és hangulatban élvezhesse a nálunk eltöltött időt!
Éttermünk 1998-ban nyitotta meg kapuit és azóta töretlenül, nagy szakmai hangsúlyt fektetve a minőségre szolgáljuk ki a hozzánk betérő vendégeket. Igyekszünk a vadászat szenvedélyét, a gasztronómiai elhivatottságunkkal ötvözni, hogy ön a vendég, a lehető legjobb minőségben és hangulatban élvezhesse a nálunk eltöltött időt!
Ha valami igazán magyarosra vágyik, térjen be a szálloda szomszédságában található Várcsárdába, ahol nyáron diófák árnyékában, télen pedig a cserépkályha melege mellett helyi ételekből lakomázhat, jófajta magyar borok kíséretében. Várcsárdánkban nyáron a diófák árnyékában, télen pedig a cserépkályha melege mellett lakomázhat helyi ételekből,jófajta borok kíséretében.
Ha valami igazán magyarosra vágyik, térjen be a szálloda szomszédságában található Várcsárdába, ahol nyáron diófák árnyékában, télen pedig a cserépkályha melege mellett helyi ételekből lakomázhat, jófajta magyar borok kíséretében. Várcsárdánkban nyáron a diófák árnyékában, télen pedig a cserépkályha melege mellett lakomázhat helyi ételekből,jófajta borok kíséretében.
Ha valami igazán magyarosra vágyik, térjen be a szálloda szomszédságában található Várcsárdába, ahol nyáron diófák árnyékában, télen pedig a cserépkályha melege mellett helyi ételekből lakomázhat, jófajta magyar borok kíséretében. Várcsárdánkban nyáron a diófák árnyékában, télen pedig a cserépkályha melege mellett lakomázhat helyi ételekből,jófajta borok kíséretében.
A Véndiófa Csárda a megye legfiatalabb csárdája. Az ötvenes években a helyén szép ámbitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát. Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa” című versét is.
A Véndiófa Csárda a megye legfiatalabb csárdája. Az ötvenes években a helyén szép ámbitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát. Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa” című versét is.
A Véndiófa Csárda a megye legfiatalabb csárdája. Az ötvenes években a helyén szép ámbitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát. Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa” című versét is.
A rendezvényudvar fenyők árnyékában megbújva, 2 hektáros park közepén fekszik. A szekszárdi és villányi borvidék legnemesebb borainak széles választékát kínáljuk. Célunk az, hogy aki ellátogat hozzánk, otthonosan érezze magát. Mindezt megfűszerezzük a hazai és európai konyha bőséges és minőségi remekműveivel, szakképzett munkatársaink kedvességével és vendégszeretetével.
A rendezvényudvar fenyők árnyékában megbújva, 2 hektáros park közepén fekszik. A szekszárdi és villányi borvidék legnemesebb borainak széles választékát kínáljuk. Célunk az, hogy aki ellátogat hozzánk, otthonosan érezze magát. Mindezt megfűszerezzük a hazai és európai konyha bőséges és minőségi remekműveivel, szakképzett munkatársaink kedvességével és vendégszeretetével.
A rendezvényudvar fenyők árnyékában megbújva, 2 hektáros park közepén fekszik. A szekszárdi és villányi borvidék legnemesebb borainak széles választékát kínáljuk. Célunk az, hogy aki ellátogat hozzánk, otthonosan érezze magát. Mindezt megfűszerezzük a hazai és európai konyha bőséges és minőségi remekműveivel, szakképzett munkatársaink kedvességével és vendégszeretetével.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
A Zátonyi Csárda Panzió a vadregényes Szigetköz szívében, Dunaszigeten - Doborgazszigeten -, a Zátonyi Duna-ág közvetlen partján található. A gyönyörű környék rengeteg lehetőséget nyújt az aktív pihenésre, kerékpározni, teniszezni, csónakázni, horgászni, vízibiciklizni, strandolni, túrázni egyaránt lehet.
A Zátonyi Csárda Panzió a vadregényes Szigetköz szívében, Dunaszigeten - Doborgazszigeten -, a Zátonyi Duna-ág közvetlen partján található. A gyönyörű környék rengeteg lehetőséget nyújt az aktív pihenésre, kerékpározni, teniszezni, csónakázni, horgászni, vízibiciklizni, strandolni, túrázni egyaránt lehet.
A Zátonyi Csárda Panzió a vadregényes Szigetköz szívében, Dunaszigeten - Doborgazszigeten -, a Zátonyi Duna-ág közvetlen partján található. A gyönyörű környék rengeteg lehetőséget nyújt az aktív pihenésre, kerékpározni, teniszezni, csónakázni, horgászni, vízibiciklizni, strandolni, túrázni egyaránt lehet.
A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.
A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.
A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.