Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
A Pastel Tortastúdió nem egy cukrászda, hanem egy kézműves tortaműhely, ahol egyedi elképzeléseket váltunk valóra, megalkotjuk a különleges pillanatok legmegfelelőbb díszét. Nagy lelkesedéssel vállaljuk az extrém kihívásokat, hiszen a cukrászat számunkra nem csupán szakma, hanem egyfajta művészeti kifejeződés is, ahol minden alkotás egy történetet mesél el. A megrendelés is egyedi módon történik, amellett, hogy telefonon, emailben, vagy messengeren is tudtok rendelni, ha személyesen szeretnétek ellátogatni hozzánk, kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot.
A Pastel Tortastúdió nem egy cukrászda, hanem egy kézműves tortaműhely, ahol egyedi elképzeléseket váltunk valóra, megalkotjuk a különleges pillanatok legmegfelelőbb díszét. Nagy lelkesedéssel vállaljuk az extrém kihívásokat, hiszen a cukrászat számunkra nem csupán szakma, hanem egyfajta művészeti kifejeződés is, ahol minden alkotás egy történetet mesél el. A megrendelés is egyedi módon történik, amellett, hogy telefonon, emailben, vagy messengeren is tudtok rendelni, ha személyesen szeretnétek ellátogatni hozzánk, kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot.
A Pastel Tortastúdió nem egy cukrászda, hanem egy kézműves tortaműhely, ahol egyedi elképzeléseket váltunk valóra, megalkotjuk a különleges pillanatok legmegfelelőbb díszét. Nagy lelkesedéssel vállaljuk az extrém kihívásokat, hiszen a cukrászat számunkra nem csupán szakma, hanem egyfajta művészeti kifejeződés is, ahol minden alkotás egy történetet mesél el. A megrendelés is egyedi módon történik, amellett, hogy telefonon, emailben, vagy messengeren is tudtok rendelni, ha személyesen szeretnétek ellátogatni hozzánk, kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot.
Pesti Jégbüfében megújult környezetben fogadjuk a finomságok szerelmeseit. Az évek során megtartottuk a hagyományos sütemények jó részét, mivel vendégeink nagy része igényli ezt. Legalább annyian keresik az újabb, divatosabb, korszerűbb, könnyebb, kevésbé édes, kevésbé zsíros süteményeket. Hogy az üzlet talpon maradt az annak is köszönhető, hogy sikeresen tudta ötvözni a régit az újjal. Emellett a jégbüfé híres saját készítésű fagylaltjáról is.
Pesti Jégbüfében megújult környezetben fogadjuk a finomságok szerelmeseit. Az évek során megtartottuk a hagyományos sütemények jó részét, mivel vendégeink nagy része igényli ezt. Legalább annyian keresik az újabb, divatosabb, korszerűbb, könnyebb, kevésbé édes, kevésbé zsíros süteményeket. Hogy az üzlet talpon maradt az annak is köszönhető, hogy sikeresen tudta ötvözni a régit az újjal. Emellett a jégbüfé híres saját készítésű fagylaltjáról is.
Pesti Jégbüfében megújult környezetben fogadjuk a finomságok szerelmeseit. Az évek során megtartottuk a hagyományos sütemények jó részét, mivel vendégeink nagy része igényli ezt. Legalább annyian keresik az újabb, divatosabb, korszerűbb, könnyebb, kevésbé édes, kevésbé zsíros süteményeket. Hogy az üzlet talpon maradt az annak is köszönhető, hogy sikeresen tudta ötvözni a régit az újjal. Emellett a jégbüfé híres saját készítésű fagylaltjáról is.
A Piramis Cukrászda családi vállalkozásként indult még 2002-ben, egy cukrász végzettségű és egy mestercukrász szakember közreműködésével. A kezdeti szerény felhozatal után cukrászdánk folyamatosan bővült, mind választék, mind fejlesztés terén. Jelenleg a belső helységben 20, míg a kinti teraszon 25 vendég fér el. Minden hétköznap 20, hétvégenként több, mint 30 féle friss süteménnyel várjuk a kedves érdeklődőket.
A Piramis Cukrászda családi vállalkozásként indult még 2002-ben, egy cukrász végzettségű és egy mestercukrász szakember közreműködésével. A kezdeti szerény felhozatal után cukrászdánk folyamatosan bővült, mind választék, mind fejlesztés terén. Jelenleg a belső helységben 20, míg a kinti teraszon 25 vendég fér el. Minden hétköznap 20, hétvégenként több, mint 30 féle friss süteménnyel várjuk a kedves érdeklődőket.
A Piramis Cukrászda családi vállalkozásként indult még 2002-ben, egy cukrász végzettségű és egy mestercukrász szakember közreműködésével. A kezdeti szerény felhozatal után cukrászdánk folyamatosan bővült, mind választék, mind fejlesztés terén. Jelenleg a belső helységben 20, míg a kinti teraszon 25 vendég fér el. Minden hétköznap 20, hétvégenként több, mint 30 féle friss süteménnyel várjuk a kedves érdeklődőket.
Műhelyükben kizárólag növényi alapanyagokból készítenek gluténmentes desszerteket, tejtermék, tojás, szója és bármiféle mesterséges alapanyag felhasználása nélkül, így termékeinket ételérzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. Édesítésre természetes édesítőszereket használnak fel: többnyire datolyát, agavé szirupot és kókuszvirágcukrot.
Műhelyükben kizárólag növényi alapanyagokból készítenek gluténmentes desszerteket, tejtermék, tojás, szója és bármiféle mesterséges alapanyag felhasználása nélkül, így termékeinket ételérzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. Édesítésre természetes édesítőszereket használnak fel: többnyire datolyát, agavé szirupot és kókuszvirágcukrot.
Műhelyükben kizárólag növényi alapanyagokból készítenek gluténmentes desszerteket, tejtermék, tojás, szója és bármiféle mesterséges alapanyag felhasználása nélkül, így termékeinket ételérzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. Édesítésre természetes édesítőszereket használnak fel: többnyire datolyát, agavé szirupot és kókuszvirágcukrot.