A 101 Tigris azt a célt tűzte ki, hogy szeretnének egyszerűt és jó ázsiai ízű ételeket adni úgy, hogy azok egyrészt ne legyenek unalmasak, másrészt meg lehessen azokat fizetni. A tapasztalatok szerint mindez folyamatosan megvalósul. Jól példázza ez az új ázsiai hely, hogy a gyors étkezésekre megálmodott egyszerűbb koncepcióból is csinálhatnak különleges ízekkel finom ételeket elérhető áron.
A 101 Tigris azt a célt tűzte ki, hogy szeretnének egyszerűt és jó ázsiai ízű ételeket adni úgy, hogy azok egyrészt ne legyenek unalmasak, másrészt meg lehessen azokat fizetni. A tapasztalatok szerint mindez folyamatosan megvalósul. Jól példázza ez az új ázsiai hely, hogy a gyors étkezésekre megálmodott egyszerűbb koncepcióból is csinálhatnak különleges ízekkel finom ételeket elérhető áron.
A 101 Tigris azt a célt tűzte ki, hogy szeretnének egyszerűt és jó ázsiai ízű ételeket adni úgy, hogy azok egyrészt ne legyenek unalmasak, másrészt meg lehessen azokat fizetni. A tapasztalatok szerint mindez folyamatosan megvalósul. Jól példázza ez az új ázsiai hely, hogy a gyors étkezésekre megálmodott egyszerűbb koncepcióból is csinálhatnak különleges ízekkel finom ételeket elérhető áron.
Éttermünk neve 108 Restaurant, amely Király Gábor 108 magyar válogatott mérkőzését idézi. A’la Carte étlapunkon az európai és mediterrán konyha hatása érvényesül, ám a hagyományos gasztronómia fogásai is fellelhetőek. Hitvallásunk, hogy nem kötünk kompromisszumot az asztalra kerülő ételek minőségében és ízében, valamint annak felszolgálásában. Minden hétköznap délidőben menü ajánlatainkkal is várjuk kedves vendégeinket. Modern, izgalmas borlapunk és itallapunk tételeit profi személyzet készíti és szervírozza.
Éttermünk neve 108 Restaurant, amely Király Gábor 108 magyar válogatott mérkőzését idézi. A’la Carte étlapunkon az európai és mediterrán konyha hatása érvényesül, ám a hagyományos gasztronómia fogásai is fellelhetőek. Hitvallásunk, hogy nem kötünk kompromisszumot az asztalra kerülő ételek minőségében és ízében, valamint annak felszolgálásában. Minden hétköznap délidőben menü ajánlatainkkal is várjuk kedves vendégeinket. Modern, izgalmas borlapunk és itallapunk tételeit profi személyzet készíti és szervírozza.
Éttermünk neve 108 Restaurant, amely Király Gábor 108 magyar válogatott mérkőzését idézi. A’la Carte étlapunkon az európai és mediterrán konyha hatása érvényesül, ám a hagyományos gasztronómia fogásai is fellelhetőek. Hitvallásunk, hogy nem kötünk kompromisszumot az asztalra kerülő ételek minőségében és ízében, valamint annak felszolgálásában. Minden hétköznap délidőben menü ajánlatainkkal is várjuk kedves vendégeinket. Modern, izgalmas borlapunk és itallapunk tételeit profi személyzet készíti és szervírozza.
1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.
Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.
Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.
Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.
Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.
Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.