
Megtartva a régi hagyományokat és ízvilágot, kívül-belül megújulva, kedvező árakkal és tárt karokkal várja Vendégeit! Az étterem a Hősök terétől 20 percre, Fóton, a Somlyó domb tetején terül el, mely kitűnő környezet ahhoz, hogy a város zajától elszakadva, de annak fényeit még látva kapcsolódjunk ki.
Megtartva a régi hagyományokat és ízvilágot, kívül-belül megújulva, kedvező árakkal és tárt karokkal várja Vendégeit! Az étterem a Hősök terétől 20 percre, Fóton, a Somlyó domb tetején terül el, mely kitűnő környezet ahhoz, hogy a város zajától elszakadva, de annak fényeit még látva kapcsolódjunk ki.

Megtartva a régi hagyományokat és ízvilágot, kívül-belül megújulva, kedvező árakkal és tárt karokkal várja Vendégeit! Az étterem a Hősök terétől 20 percre, Fóton, a Somlyó domb tetején terül el, mely kitűnő környezet ahhoz, hogy a város zajától elszakadva, de annak fényeit még látva kapcsolódjunk ki.

A Fehér Ló specialitásai a lávakövön és rostlapon készülő zamatos steakek, melyeket több változatban készítünk el, Vendégeink kívánsága szerint! Legyen az a kívánság a legnemesebb marhabélszínből készülő Tenderloin, a lédúsabb hátszín, azaz a Sirlion, a telt ízvilágú, amerikai kedvenc Rib-Eye, a csontos T-Bone vagy egy különleges lazac- vagy cápasteak. Étlapunkon a hagyományos és a séfünk által újragondolt ételeink széles választékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót az előételektől kezdve a roston és nyárson sült fogásokon át a vadételekig.
A Fehér Ló specialitásai a lávakövön és rostlapon készülő zamatos steakek, melyeket több változatban készítünk el, Vendégeink kívánsága szerint! Legyen az a kívánság a legnemesebb marhabélszínből készülő Tenderloin, a lédúsabb hátszín, azaz a Sirlion, a telt ízvilágú, amerikai kedvenc Rib-Eye, a csontos T-Bone vagy egy különleges lazac- vagy cápasteak. Étlapunkon a hagyományos és a séfünk által újragondolt ételeink széles választékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót az előételektől kezdve a roston és nyárson sült fogásokon át a vadételekig.

A Fehér Ló specialitásai a lávakövön és rostlapon készülő zamatos steakek, melyeket több változatban készítünk el, Vendégeink kívánsága szerint! Legyen az a kívánság a legnemesebb marhabélszínből készülő Tenderloin, a lédúsabb hátszín, azaz a Sirlion, a telt ízvilágú, amerikai kedvenc Rib-Eye, a csontos T-Bone vagy egy különleges lazac- vagy cápasteak. Étlapunkon a hagyományos és a séfünk által újragondolt ételeink széles választékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót az előételektől kezdve a roston és nyárson sült fogásokon át a vadételekig.

A Fekete Holló Étterem a Budai Várban található, ahol Mátyás király korhű dekorációval, ételekkel és italválasztékkal várjuk vendégeinket. Kellemes kikapcsolódást kínál a Budai Várban a Fekete Hollo Étterem! Térjen be hozzánk egy finom ebédre, egy hangulatos, zenével megfűszerezett vacsorára! Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!
A Fekete Holló Étterem a Budai Várban található, ahol Mátyás király korhű dekorációval, ételekkel és italválasztékkal várjuk vendégeinket. Kellemes kikapcsolódást kínál a Budai Várban a Fekete Hollo Étterem! Térjen be hozzánk egy finom ebédre, egy hangulatos, zenével megfűszerezett vacsorára! Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

A Fekete Holló Étterem a Budai Várban található, ahol Mátyás király korhű dekorációval, ételekkel és italválasztékkal várjuk vendégeinket. Kellemes kikapcsolódást kínál a Budai Várban a Fekete Hollo Étterem! Térjen be hozzánk egy finom ebédre, egy hangulatos, zenével megfűszerezett vacsorára! Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Az egész évben nyitva tartó Feketevölgy Panzió a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől nem messze található Pest megyében. Távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől, természetvédelmi területen a Csarna (Fekete)- patak völgyében bújik meg. Fenyőkkel körülvett, alpesi tetős épületünkben 2 ágyas szobáink mellett 3-4 fős családi szobákkal is várjuk a kisgyermekes családokat és a természet szerelmeseit.Éttermünk a panzió földszintjén található. A kulináris élvezetek mellé a zöldellő erdő és a patak csobogása teszi teljessé az igazi feketevölgyi hangulatot.
Az egész évben nyitva tartó Feketevölgy Panzió a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől nem messze található Pest megyében. Távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől, természetvédelmi területen a Csarna (Fekete)- patak völgyében bújik meg. Fenyőkkel körülvett, alpesi tetős épületünkben 2 ágyas szobáink mellett 3-4 fős családi szobákkal is várjuk a kisgyermekes családokat és a természet szerelmeseit.Éttermünk a panzió földszintjén található. A kulináris élvezetek mellé a zöldellő erdő és a patak csobogása teszi teljessé az igazi feketevölgyi hangulatot.

Az egész évben nyitva tartó Feketevölgy Panzió a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől nem messze található Pest megyében. Távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől, természetvédelmi területen a Csarna (Fekete)- patak völgyében bújik meg. Fenyőkkel körülvett, alpesi tetős épületünkben 2 ágyas szobáink mellett 3-4 fős családi szobákkal is várjuk a kisgyermekes családokat és a természet szerelmeseit.Éttermünk a panzió földszintjén található. A kulináris élvezetek mellé a zöldellő erdő és a patak csobogása teszi teljessé az igazi feketevölgyi hangulatot.

A FELIX Kitchen & Bar étlapján megtalálható minden klasszikus kedvenc és egzotikus alapanyag – de egy dolog közös: minőségünkben nem kötünk kompromisszumot. Az ételek a magyar hagyományokban gyökereznek és követik a nemzetközi trendeket – a nap minden étkezésében. Az exkluzív alapanyagokat a legmagasabb minőségi követelményeket képviselő árusok biztosítják, akik helyi farmokról, de párizsi, japán és ausztrál termelőktől is szállítják termékeiket. Kivételes ételkínálatunkat egy kiemelkedő bár egészíti ki, amely több mint 400 féle likőrt és közel 350 féle bort kínál.
A FELIX Kitchen & Bar étlapján megtalálható minden klasszikus kedvenc és egzotikus alapanyag – de egy dolog közös: minőségünkben nem kötünk kompromisszumot. Az ételek a magyar hagyományokban gyökereznek és követik a nemzetközi trendeket – a nap minden étkezésében. Az exkluzív alapanyagokat a legmagasabb minőségi követelményeket képviselő árusok biztosítják, akik helyi farmokról, de párizsi, japán és ausztrál termelőktől is szállítják termékeiket. Kivételes ételkínálatunkat egy kiemelkedő bár egészíti ki, amely több mint 400 féle likőrt és közel 350 féle bort kínál.

A FELIX Kitchen & Bar étlapján megtalálható minden klasszikus kedvenc és egzotikus alapanyag – de egy dolog közös: minőségünkben nem kötünk kompromisszumot. Az ételek a magyar hagyományokban gyökereznek és követik a nemzetközi trendeket – a nap minden étkezésében. Az exkluzív alapanyagokat a legmagasabb minőségi követelményeket képviselő árusok biztosítják, akik helyi farmokról, de párizsi, japán és ausztrál termelőktől is szállítják termékeiket. Kivételes ételkínálatunkat egy kiemelkedő bár egészíti ki, amely több mint 400 féle likőrt és közel 350 féle bort kínál.

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.