Idén is megrendezésre kerül az Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál, kulturális, turisztikai, gasztronómiai fesztivál Fertődön. Szeretnénk hagyományt teremteni, és megőrizni a barokk kor szépségét, gasztronómiáját, feledésbe merülő ízeit. A fesztivál egy időutazás a barokk kor gasztronómiájába. „A főzés nem más, mint egy játék, amit nagyon jó játszani!” A finomságok mellett egész napos családi és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.
Idén is megrendezésre kerül az Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál, kulturális, turisztikai, gasztronómiai fesztivál Fertődön. Szeretnénk hagyományt teremteni, és megőrizni a barokk kor szépségét, gasztronómiáját, feledésbe merülő ízeit. A fesztivál egy időutazás a barokk kor gasztronómiájába. „A főzés nem más, mint egy játék, amit nagyon jó játszani!” A finomságok mellett egész napos családi és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.
Idén is megrendezésre kerül az Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál, kulturális, turisztikai, gasztronómiai fesztivál Fertődön. Szeretnénk hagyományt teremteni, és megőrizni a barokk kor szépségét, gasztronómiáját, feledésbe merülő ízeit. A fesztivál egy időutazás a barokk kor gasztronómiájába. „A főzés nem más, mint egy játék, amit nagyon jó játszani!” A finomságok mellett egész napos családi és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.
A II. Bajai Pacalpörkölt-főző versenyre azokat várják, akik szeretik és mesterien készítik ezt az egyébként - valljuk be, kortól és nemtől függetlenül - erősen megosztó ételt. Pacalt sokféleképpen lehet főzni, vannak, akik csülökkel, velővel, sőt gombával készítik. A versengő csapatok bemutathatják praktikáikat, vagy megőrizhetik ínyencségük titkait. Az elkészült ételeket rangos szakmai zsűri bírálja el, a figyelembe véve az elkészült ételek tálalását, küllemét, az összbenyomást, az étel zamatát, illatát, ízharmóniáját, a merészséget és a kreativitást, a csapatnak és a környezetének megjelenését is.
A II. Bajai Pacalpörkölt-főző versenyre azokat várják, akik szeretik és mesterien készítik ezt az egyébként - valljuk be, kortól és nemtől függetlenül - erősen megosztó ételt. Pacalt sokféleképpen lehet főzni, vannak, akik csülökkel, velővel, sőt gombával készítik. A versengő csapatok bemutathatják praktikáikat, vagy megőrizhetik ínyencségük titkait. Az elkészült ételeket rangos szakmai zsűri bírálja el, a figyelembe véve az elkészült ételek tálalását, küllemét, az összbenyomást, az étel zamatát, illatát, ízharmóniáját, a merészséget és a kreativitást, a csapatnak és a környezetének megjelenését is.
A II. Bajai Pacalpörkölt-főző versenyre azokat várják, akik szeretik és mesterien készítik ezt az egyébként - valljuk be, kortól és nemtől függetlenül - erősen megosztó ételt. Pacalt sokféleképpen lehet főzni, vannak, akik csülökkel, velővel, sőt gombával készítik. A versengő csapatok bemutathatják praktikáikat, vagy megőrizhetik ínyencségük titkait. Az elkészült ételeket rangos szakmai zsűri bírálja el, a figyelembe véve az elkészült ételek tálalását, küllemét, az összbenyomást, az étel zamatát, illatát, ízharmóniáját, a merészséget és a kreativitást, a csapatnak és a környezetének megjelenését is.
2025. július 11-én és 12-én újra összegyűlnek a betyárok a Kondorosi Csárda mellett, hogy az 1740 körül, nyolc út találkozásánál épült titokzatos Betyár búvóhely mellett hódoljanak a betyár hagyományoknak és a gasztronómiának. A Dél-alföld legjelentősebb puszta csárdája mellett ma is ugyanúgy csergetik az ostort, ugratják a lovaikat a betyárok. Kondoros város hívja és várja minden kedves vendégét, barátait és a város minden lakóját a Betyár Napra.
2025. július 11-én és 12-én újra összegyűlnek a betyárok a Kondorosi Csárda mellett, hogy az 1740 körül, nyolc út találkozásánál épült titokzatos Betyár búvóhely mellett hódoljanak a betyár hagyományoknak és a gasztronómiának. A Dél-alföld legjelentősebb puszta csárdája mellett ma is ugyanúgy csergetik az ostort, ugratják a lovaikat a betyárok. Kondoros város hívja és várja minden kedves vendégét, barátait és a város minden lakóját a Betyár Napra.
2025. július 11-én és 12-én újra összegyűlnek a betyárok a Kondorosi Csárda mellett, hogy az 1740 körül, nyolc út találkozásánál épült titokzatos Betyár búvóhely mellett hódoljanak a betyár hagyományoknak és a gasztronómiának. A Dél-alföld legjelentősebb puszta csárdája mellett ma is ugyanúgy csergetik az ostort, ugratják a lovaikat a betyárok. Kondoros város hívja és várja minden kedves vendégét, barátait és a város minden lakóját a Betyár Napra.
2025. július 19-én kerül megrendezésre Tiszaderzs falunapja, a Kárásznap, ahol halas finomságok készülnek az eseményen részt vevők nagy örömére. A gasztronómiai élményt koncertprogramok, neves fellépők teszik teljesebbé. Tiszaderzsen 2009-től rendezik meg minden évben a falu legjelentősebb népünnepélyét, a Kárásznapot.
2025. július 19-én kerül megrendezésre Tiszaderzs falunapja, a Kárásznap, ahol halas finomságok készülnek az eseményen részt vevők nagy örömére. A gasztronómiai élményt koncertprogramok, neves fellépők teszik teljesebbé. Tiszaderzsen 2009-től rendezik meg minden évben a falu legjelentősebb népünnepélyét, a Kárásznapot.
2025. július 19-én kerül megrendezésre Tiszaderzs falunapja, a Kárásznap, ahol halas finomságok készülnek az eseményen részt vevők nagy örömére. A gasztronómiai élményt koncertprogramok, neves fellépők teszik teljesebbé. Tiszaderzsen 2009-től rendezik meg minden évben a falu legjelentősebb népünnepélyét, a Kárásznapot.
Újdonságok
Kiemelt ajánlat
Regisztráció
Újdonságok
Kiemelt ajánlat
Regisztráció