A programturizmus portálon nagyon sok balatoni gasztronómiai ajánlat található. Ezeket az ajánlatokat eléri az alábbi linken. Kedvére böngészhet a balatoni gasztronómiai fesztiválok, borkóstoló programok gazdag kínálatában. A balatoni gasztronómiai programok hetente bővülnek, ezért érdemes gyakran ellátogatni a portálra, hogy ne maradjanak le olyan programokról, amelyeken szívesen részt vennének.
A programturizmus portálon nagyon sok balatoni gasztronómiai ajánlat található. Ezeket az ajánlatokat eléri az alábbi linken. Kedvére böngészhet a balatoni gasztronómiai fesztiválok, borkóstoló programok gazdag kínálatában. A balatoni gasztronómiai programok hetente bővülnek, ezért érdemes gyakran ellátogatni a portálra, hogy ne maradjanak le olyan programokról, amelyeken szívesen részt vennének.
A programturizmus portálon nagyon sok balatoni gasztronómiai ajánlat található. Ezeket az ajánlatokat eléri az alábbi linken. Kedvére böngészhet a balatoni gasztronómiai fesztiválok, borkóstoló programok gazdag kínálatában. A balatoni gasztronómiai programok hetente bővülnek, ezért érdemes gyakran ellátogatni a portálra, hogy ne maradjanak le olyan programokról, amelyeken szívesen részt vennének.
Az Ételt az Életért humanitárius program 30 éve azon dolgozik, hogy a leginkább kiszolgáltatott embereket a felszínen tartsa, ezért nap mint nap egészséges, tápláló, vegetáriánus ételeket osztanak. Az ünnepek alkalmából ezt olyan tartós élelmiszer alapanyagokkal egészítik ki, amikből vendégeik maguk is tudnak főzni. Ennek köszönhetően a rászoruló családoknak is lehetőségük nyílik arra, hogy szeretteik ünnepi ebédjéről maguk gondoskodjanak, épp mint egy normál háztartásban. A közös étkezés ugyanis a családok egyik legfontosabb megtartó ereje.
Az Ételt az Életért humanitárius program 30 éve azon dolgozik, hogy a leginkább kiszolgáltatott embereket a felszínen tartsa, ezért nap mint nap egészséges, tápláló, vegetáriánus ételeket osztanak. Az ünnepek alkalmából ezt olyan tartós élelmiszer alapanyagokkal egészítik ki, amikből vendégeik maguk is tudnak főzni. Ennek köszönhetően a rászoruló családoknak is lehetőségük nyílik arra, hogy szeretteik ünnepi ebédjéről maguk gondoskodjanak, épp mint egy normál háztartásban. A közös étkezés ugyanis a családok egyik legfontosabb megtartó ereje.
Az Ételt az Életért humanitárius program 30 éve azon dolgozik, hogy a leginkább kiszolgáltatott embereket a felszínen tartsa, ezért nap mint nap egészséges, tápláló, vegetáriánus ételeket osztanak. Az ünnepek alkalmából ezt olyan tartós élelmiszer alapanyagokkal egészítik ki, amikből vendégeik maguk is tudnak főzni. Ennek köszönhetően a rászoruló családoknak is lehetőségük nyílik arra, hogy szeretteik ünnepi ebédjéről maguk gondoskodjanak, épp mint egy normál háztartásban. A közös étkezés ugyanis a családok egyik legfontosabb megtartó ereje.
Várják Önt a Zala-völgyi Nyitott Porták 2025-ben is! A gazdák legfontosabb vállalása, hogy rendszeresen hirdetnek meg nyitott napokat és eseményeket az érdeklődők, vásárlók számára. A portákat csak a megadott időpontokban, sokszor előzetes bejelentkezés után lehet felkeresni. A kézműves foglalkozások, borkóstolók, bemutatók, kertbejárások mellett mézek, gyümölcsök, fűszer- és illóolajok, gyógynövénytermékek, pálinkák, lekvárok, borok és számos finomság vásárolható meg a nyitott porták helyszínein, első kézből, helyi termelőktől!
Várják Önt a Zala-völgyi Nyitott Porták 2025-ben is! A gazdák legfontosabb vállalása, hogy rendszeresen hirdetnek meg nyitott napokat és eseményeket az érdeklődők, vásárlók számára. A portákat csak a megadott időpontokban, sokszor előzetes bejelentkezés után lehet felkeresni. A kézműves foglalkozások, borkóstolók, bemutatók, kertbejárások mellett mézek, gyümölcsök, fűszer- és illóolajok, gyógynövénytermékek, pálinkák, lekvárok, borok és számos finomság vásárolható meg a nyitott porták helyszínein, első kézből, helyi termelőktől!
Várják Önt a Zala-völgyi Nyitott Porták 2025-ben is! A gazdák legfontosabb vállalása, hogy rendszeresen hirdetnek meg nyitott napokat és eseményeket az érdeklődők, vásárlók számára. A portákat csak a megadott időpontokban, sokszor előzetes bejelentkezés után lehet felkeresni. A kézműves foglalkozások, borkóstolók, bemutatók, kertbejárások mellett mézek, gyümölcsök, fűszer- és illóolajok, gyógynövénytermékek, pálinkák, lekvárok, borok és számos finomság vásárolható meg a nyitott porták helyszínein, első kézből, helyi termelőktől!
Gyulai Mézesztivál 2025. december 6-7-én. Ezen a két napon mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatása, kóstolása és vására várja a látogatókat. A fesztivál idejére foglaljon szállást a négycsillagos Wellness Hotel Gyulában, csomagjaink teljes panziós ellátást és wellness részleg korlátlan használatot tartalmaznak. Kérje egyedi ajánlatunkat!
Kiemelt ajánlat
Gyulai Mézesztivál 2025. december 6-7-én. Ezen a két napon mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatása, kóstolása és vására várja a látogatókat. A fesztivál idejére foglaljon szállást a négycsillagos Wellness Hotel Gyulában, csomagjaink teljes panziós ellátást és wellness részleg korlátlan használatot tartalmaznak. Kérje egyedi ajánlatunkat!
Kiemelt ajánlat
Gyulai Mézesztivál 2025. december 6-7-én. Ezen a két napon mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatása, kóstolása és vására várja a látogatókat. A fesztivál idejére foglaljon szállást a négycsillagos Wellness Hotel Gyulában, csomagjaink teljes panziós ellátást és wellness részleg korlátlan használatot tartalmaznak. Kérje egyedi ajánlatunkat!
Kiemelt ajánlat
A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.
A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.
A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.