Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.
A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.
A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.
A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.
A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.
A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.
A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.
A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.