Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Szaletly Vendéglő és Kert üde találkozópont Zugló bejáratánál, ahol mindenki otthon érezheti magát. Könnyed, kellemes környezetben kínálunk modern magyaros fogásokat vendégeinknek. Jelszavaink: friss és minőségi alapanyagok, környezettudatosság, modern feldolgozás, hagyománytisztelő ételek. Séfünk gondoskodik a hazai termelőktől nagy odafigyeléssel összeválogatott alapanyagok kíméletes feldolgozásáról, hogy a vendégek tányérjára csak a legkiválóbb étel kerüljön. Szeretettel várjuk vendéglőnkben!
Szaletly Vendéglő és Kert üde találkozópont Zugló bejáratánál, ahol mindenki otthon érezheti magát. Könnyed, kellemes környezetben kínálunk modern magyaros fogásokat vendégeinknek. Jelszavaink: friss és minőségi alapanyagok, környezettudatosság, modern feldolgozás, hagyománytisztelő ételek. Séfünk gondoskodik a hazai termelőktől nagy odafigyeléssel összeválogatott alapanyagok kíméletes feldolgozásáról, hogy a vendégek tányérjára csak a legkiválóbb étel kerüljön. Szeretettel várjuk vendéglőnkben!
Szaletly Vendéglő és Kert üde találkozópont Zugló bejáratánál, ahol mindenki otthon érezheti magát. Könnyed, kellemes környezetben kínálunk modern magyaros fogásokat vendégeinknek. Jelszavaink: friss és minőségi alapanyagok, környezettudatosság, modern feldolgozás, hagyománytisztelő ételek. Séfünk gondoskodik a hazai termelőktől nagy odafigyeléssel összeválogatott alapanyagok kíméletes feldolgozásáról, hogy a vendégek tányérjára csak a legkiválóbb étel kerüljön. Szeretettel várjuk vendéglőnkben!
A Szálka Halászcsárda az ikonikus Tisza Gyöngye épületében kapott helyet. A nagy múltnak örvendő és kivételes hírű szegedi fogások, pörköltek és sültek mind megtalálhatóak étlapunkon. A Szálka Rendezvényház 1200 négyzetméteren várja kedves vendégeit. Külön választható tereinkkel biztosítsuk a kisebb csoportok zavartalanságát is. Rendezvényházunk tökéletes választás lehet: esküvők, konferenciák, karácsonyi vacsorák, céges összejövetelek, születésnapok vagy táncos összejövetelek megrendezésére is.
A Szálka Halászcsárda az ikonikus Tisza Gyöngye épületében kapott helyet. A nagy múltnak örvendő és kivételes hírű szegedi fogások, pörköltek és sültek mind megtalálhatóak étlapunkon. A Szálka Rendezvényház 1200 négyzetméteren várja kedves vendégeit. Külön választható tereinkkel biztosítsuk a kisebb csoportok zavartalanságát is. Rendezvényházunk tökéletes választás lehet: esküvők, konferenciák, karácsonyi vacsorák, céges összejövetelek, születésnapok vagy táncos összejövetelek megrendezésére is.
A Szálka Halászcsárda az ikonikus Tisza Gyöngye épületében kapott helyet. A nagy múltnak örvendő és kivételes hírű szegedi fogások, pörköltek és sültek mind megtalálhatóak étlapunkon. A Szálka Rendezvényház 1200 négyzetméteren várja kedves vendégeit. Külön választható tereinkkel biztosítsuk a kisebb csoportok zavartalanságát is. Rendezvényházunk tökéletes választás lehet: esküvők, konferenciák, karácsonyi vacsorák, céges összejövetelek, születésnapok vagy táncos összejövetelek megrendezésére is.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
Az étterem 80, 30, 20 és 12 fős helyiségekből áll. A különböző méretek alkalmassá teszik lakodalmak, állófogadások, cégek és családi rendezvények lebonyolítására. A vendégeink számára őrzött parkoló áll a rendelkezésre. Az étteremben szagelszívó, légkondicionáló és elkülönített dohányzó rész biztosítja a kellemes közérzetet. Az étteremben minden csütörtökön és pénteken valamint szombatonként is szalon-, tánc- és művészi színvonalú gitárzene várja a vendégeinket, melyhez tánctér is rendelkezésre áll.
Az étterem 80, 30, 20 és 12 fős helyiségekből áll. A különböző méretek alkalmassá teszik lakodalmak, állófogadások, cégek és családi rendezvények lebonyolítására. A vendégeink számára őrzött parkoló áll a rendelkezésre. Az étteremben szagelszívó, légkondicionáló és elkülönített dohányzó rész biztosítja a kellemes közérzetet. Az étteremben minden csütörtökön és pénteken valamint szombatonként is szalon-, tánc- és művészi színvonalú gitárzene várja a vendégeinket, melyhez tánctér is rendelkezésre áll.
Az étterem 80, 30, 20 és 12 fős helyiségekből áll. A különböző méretek alkalmassá teszik lakodalmak, állófogadások, cégek és családi rendezvények lebonyolítására. A vendégeink számára őrzött parkoló áll a rendelkezésre. Az étteremben szagelszívó, légkondicionáló és elkülönített dohányzó rész biztosítja a kellemes közérzetet. Az étteremben minden csütörtökön és pénteken valamint szombatonként is szalon-, tánc- és művészi színvonalú gitárzene várja a vendégeinket, melyhez tánctér is rendelkezésre áll.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.