Turizmus Program

Szaunázók hétvégéje

Sítanpályák Napja

Siófoki Halfesztivál

Oldtimer Show

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Testi - lelki egészség

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Gasztronómia

Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.

Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.

Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.

A Takler Borbár Buda Óbuda új ékköve, a legfinomabb borokkal és házias ételekkel várja Vendégeit!

A Takler Borbár Buda Óbuda új ékköve, a legfinomabb borokkal és házias ételekkel várja Vendégeit!

A Takler Borbár Buda Óbuda új ékköve, a legfinomabb borokkal és házias ételekkel várja Vendégeit!

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

A Talifish Teaház és Klub egy dizájnos közösségi tér, ahol programokon vehetsz részt.

A Talifish Teaház és Klub egy dizájnos közösségi tér, ahol programokon vehetsz részt.

A Talifish Teaház és Klub egy dizájnos közösségi tér, ahol programokon vehetsz részt.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Házias ételekkel, nagy kínálattal várjuk kedves vendégeinket éttermünkben. Frissensültek, hal- és vadételek, vegetáriánus ételek, csoportoknak is. Apartmanunk 2 szobás, 4+2 fő elszállásolására alkalmas, teakonyhával, fürdőszobával és terasszal.

Házias ételekkel, nagy kínálattal várjuk kedves vendégeinket éttermünkben. Frissensültek, hal- és vadételek, vegetáriánus ételek, csoportoknak is. Apartmanunk 2 szobás, 4+2 fő elszállásolására alkalmas, teakonyhával, fürdőszobával és terasszal.

Házias ételekkel, nagy kínálattal várjuk kedves vendégeinket éttermünkben. Frissensültek, hal- és vadételek, vegetáriánus ételek, csoportoknak is. Apartmanunk 2 szobás, 4+2 fő elszállásolására alkalmas, teakonyhával, fürdőszobával és terasszal.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Üzletünk Csopakon a 71-es út mellett egész évben várja kedves vásárlóinkat. Kiváló parkolási lehetőség, finom kávé, kedves eladó, és sok-sok csopaki finomság! Kínálatunkban szerepelnek házi készítésű szörpök, lekvárok, ecetek, borok, levendula termékek. Termékeink házi módszerekkel készült ínyencségek, kis szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan, hőkezeléses tartósítással készítjük. Aromát, ízfokozót, tartósítószert, mesterséges színezéket nem tartalmaznak!

Üzletünk Csopakon a 71-es út mellett egész évben várja kedves vásárlóinkat. Kiváló parkolási lehetőség, finom kávé, kedves eladó, és sok-sok csopaki finomság! Kínálatunkban szerepelnek házi készítésű szörpök, lekvárok, ecetek, borok, levendula termékek. Termékeink házi módszerekkel készült ínyencségek, kis szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan, hőkezeléses tartósítással készítjük. Aromát, ízfokozót, tartósítószert, mesterséges színezéket nem tartalmaznak!

Üzletünk Csopakon a 71-es út mellett egész évben várja kedves vásárlóinkat. Kiváló parkolási lehetőség, finom kávé, kedves eladó, és sok-sok csopaki finomság! Kínálatunkban szerepelnek házi készítésű szörpök, lekvárok, ecetek, borok, levendula termékek. Termékeink házi módszerekkel készült ínyencségek, kis szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan, hőkezeléses tartósítással készítjük. Aromát, ízfokozót, tartósítószert, mesterséges színezéket nem tartalmaznak!

A Tamp & Pull Espresso és Brew Bar a négyszeres magyar barista bajnok Molnár Attila nevéhez fűződik. A Tamp & Pull kávézókban a ONE ELEVEN CONCEPT ROASTERS-től érkeznek a specialty kávék.

A Tamp & Pull Espresso és Brew Bar a négyszeres magyar barista bajnok Molnár Attila nevéhez fűződik. A Tamp & Pull kávézókban a ONE ELEVEN CONCEPT ROASTERS-től érkeznek a specialty kávék.

A Tamp & Pull Espresso és Brew Bar a négyszeres magyar barista bajnok Molnár Attila nevéhez fűződik. A Tamp & Pull kávézókban a ONE ELEVEN CONCEPT ROASTERS-től érkeznek a specialty kávék.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban

Legjobb élmények

Őszi Oldtimer Show! 500 válogatott oldtimer jármű! 100 évnél öregebb motorkerékpárok és fakerekű autók!