Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Tihanyi PIAC placc több, mint piac, közösségi találkozóhely, hangulatos, modern korzó. A Tihanyi PIAC placcon minden hétvégén délelőtt pezseg az élet, helyi és környékbeli árusok kínálgatják finomabbnál finomabb portékájukat. Almás lepény, füstölt kolbász, házi kenyér, kürtős kalács, borok, sajtok - minden ami szemnek szájnak ingere. Az árusokon kívül alkalmi fellépőkkel, művészekkel, változatos programokkal várjuk az érdeklődőket, a régi korok hangulatában piacozni vágyókat!
A Tihanyi PIAC placc több, mint piac, közösségi találkozóhely, hangulatos, modern korzó. A Tihanyi PIAC placcon minden hétvégén délelőtt pezseg az élet, helyi és környékbeli árusok kínálgatják finomabbnál finomabb portékájukat. Almás lepény, füstölt kolbász, házi kenyér, kürtős kalács, borok, sajtok - minden ami szemnek szájnak ingere. Az árusokon kívül alkalmi fellépőkkel, művészekkel, változatos programokkal várjuk az érdeklődőket, a régi korok hangulatában piacozni vágyókat!
A Tihanyi PIAC placc több, mint piac, közösségi találkozóhely, hangulatos, modern korzó. A Tihanyi PIAC placcon minden hétvégén délelőtt pezseg az élet, helyi és környékbeli árusok kínálgatják finomabbnál finomabb portékájukat. Almás lepény, füstölt kolbász, házi kenyér, kürtős kalács, borok, sajtok - minden ami szemnek szájnak ingere. Az árusokon kívül alkalmi fellépőkkel, művészekkel, változatos programokkal várjuk az érdeklődőket, a régi korok hangulatában piacozni vágyókat!
A 17. Borok és Húrok Fesztivál remek zenekarokkal és különleges borokkal várja a látogatókat Szekszárdra, a Vármegyeháza udvarára 2025. július 5-én. A fesztiválon idén is újabb, különleges zenei élményekkel, valamint a Szekszárdi Borvidék kellemesen andalító, minőségi borainak egyedülálló ízvilágával örvendeztethetik meg magukat az érdeklődők.
A 17. Borok és Húrok Fesztivál remek zenekarokkal és különleges borokkal várja a látogatókat Szekszárdra, a Vármegyeháza udvarára 2025. július 5-én. A fesztiválon idén is újabb, különleges zenei élményekkel, valamint a Szekszárdi Borvidék kellemesen andalító, minőségi borainak egyedülálló ízvilágával örvendeztethetik meg magukat az érdeklődők.
A 17. Borok és Húrok Fesztivál remek zenekarokkal és különleges borokkal várja a látogatókat Szekszárdra, a Vármegyeháza udvarára 2025. július 5-én. A fesztiválon idén is újabb, különleges zenei élményekkel, valamint a Szekszárdi Borvidék kellemesen andalító, minőségi borainak egyedülálló ízvilágával örvendeztethetik meg magukat az érdeklődők.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Családi ebéd Budapesten - Ne bajlódjon a főzéssel, ebédeljenek az ARAZ Étteremben a belvárosban, ahol szombaton és vasárnap is 12:00-14:30 között az étterem hétvégi menüajánlatából szabadon állíthatják össze 2 vagy 3 fogásos, bőséges ebédjüket a család minden tagja számára. Ízletes kibővített déli menüvel várják hétvégén is a gasztronómia szerelmeseit.
Kiemelt ajánlat
Családi ebéd Budapesten - Ne bajlódjon a főzéssel, ebédeljenek az ARAZ Étteremben a belvárosban, ahol szombaton és vasárnap is 12:00-14:30 között az étterem hétvégi menüajánlatából szabadon állíthatják össze 2 vagy 3 fogásos, bőséges ebédjüket a család minden tagja számára. Ízletes kibővített déli menüvel várják hétvégén is a gasztronómia szerelmeseit.
Kiemelt ajánlat
Családi ebéd Budapesten - Ne bajlódjon a főzéssel, ebédeljenek az ARAZ Étteremben a belvárosban, ahol szombaton és vasárnap is 12:00-14:30 között az étterem hétvégi menüajánlatából szabadon állíthatják össze 2 vagy 3 fogásos, bőséges ebédjüket a család minden tagja számára. Ízletes kibővített déli menüvel várják hétvégén is a gasztronómia szerelmeseit.
Kiemelt ajánlat
Gyenesdiási Keszeg Fesztivál a Gyenesdiási Piac és Rendezvénytéren 2025. július 5-6-án. A kétnapos rendezvény szombat délelőtt keszegsütéssel indul, majd szórakoztató műsorokkal, koncertekkel, programokkal, halászléfőző versennyel és mesterség bemutatóval folytatódik. Szeretettel várnak mindenkit Gyenesdiásra, egy családbarát, zenés gasztrofesztiválra, tradicionális halászléfőző versennyel, fókuszban a sült keszeggel!
Kiemelt ajánlat
Gyenesdiási Keszeg Fesztivál a Gyenesdiási Piac és Rendezvénytéren 2025. július 5-6-án. A kétnapos rendezvény szombat délelőtt keszegsütéssel indul, majd szórakoztató műsorokkal, koncertekkel, programokkal, halászléfőző versennyel és mesterség bemutatóval folytatódik. Szeretettel várnak mindenkit Gyenesdiásra, egy családbarát, zenés gasztrofesztiválra, tradicionális halászléfőző versennyel, fókuszban a sült keszeggel!
Kiemelt ajánlat
Gyenesdiási Keszeg Fesztivál a Gyenesdiási Piac és Rendezvénytéren 2025. július 5-6-án. A kétnapos rendezvény szombat délelőtt keszegsütéssel indul, majd szórakoztató műsorokkal, koncertekkel, programokkal, halászléfőző versennyel és mesterség bemutatóval folytatódik. Szeretettel várnak mindenkit Gyenesdiásra, egy családbarát, zenés gasztrofesztiválra, tradicionális halászléfőző versennyel, fókuszban a sült keszeggel!
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat