Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A Borköltők Társasága Pince Étterem ízletes fogásokkal és kényelemmel várja klimatizált termeiben és kültéri helyiségében. Magánrendezvényeket is szívesen vállalunk. Éttermünket akadálymentesen megközelítheti. A nagyobb létszámú rendezvényeket is örömmel fogadjuk. Terembérlésre és catering-szolgáltatásra is van lehetőség.
A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.
A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.
A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.
A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.
A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.
A Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. a Mátrai borvidék egyik meghatározó pincészete. A gondosan művelt szőlőknek és a több évtizedes borászati gyakorlatnak köszönhetően termékeinket bel- és külföldön egyaránt elismerik és jóízűen fogyasztják! A borvidéken páratlan kialakítású bormúzeum gondos gyűjtőmunka eredményeként jött létre. A bemutatott eszközök, kiállítási tárgyak a szőlőművelés és borkezelés hagyományos világába kalauzol bennünket, általuk megismerhető a borvidék korhű gazdálkodási kultúrája.
A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.
A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.
A Hajós-Bajai borvidék központjában található Nemesnádudvar egyre fontosabb szerepet tölt be a hazai borturizmusban. Történelmi pincefaluja kiváló borairól híres. A pincesoron sétálva térhetnek be az érdeklődők a Bormúzeumba, ahol a Hajós-Bajai borvidék termelőinek kiállított borai tekinthetők meg, ami borkóstolóval összekötve nyújt maradandó élményt a látogatónak.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.