Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Termelői piac a Balaton-felvidék egyik legkedvesebb településén, Dörgicsén, Nektek-Nekünk, szívvel-lélekkel. Minden második szombaton várunk szeretettel. Töltsék meg kosaraikat újra az imádott finomságokkal, sétálgassanak a dekoratív standok előtt, csábuljanak el, érezzék csak egyszerűen jól magukat! A piac nyitvatartása: 8.30 - 13.00
Termelői piac a Balaton-felvidék egyik legkedvesebb településén, Dörgicsén, Nektek-Nekünk, szívvel-lélekkel. Minden második szombaton várunk szeretettel. Töltsék meg kosaraikat újra az imádott finomságokkal, sétálgassanak a dekoratív standok előtt, csábuljanak el, érezzék csak egyszerűen jól magukat! A piac nyitvatartása: 8.30 - 13.00
Termelői piac a Balaton-felvidék egyik legkedvesebb településén, Dörgicsén, Nektek-Nekünk, szívvel-lélekkel. Minden második szombaton várunk szeretettel. Töltsék meg kosaraikat újra az imádott finomságokkal, sétálgassanak a dekoratív standok előtt, csábuljanak el, érezzék csak egyszerűen jól magukat! A piac nyitvatartása: 8.30 - 13.00
2025. március 1-től minden szombaton 8:00-tól találkozzunk az Agárdi Almáriumban! Szombatonként 8 és 12 óra között helyi és környékbeli termelők finomságaival és kézműves termékeivel várja a piac a látogatókat. Fedezd fel a varázslatos Velencei-tónak a környékét és látogass el termelői piacunkra szombatonként egy ínycsiklandozó reggelire, biciklivel, autóval, kutyákkal, gyerekekkel, jó és rossz időben, hiszen termelői finomságokkal, kézműves portékákkal és kulturális programokkal várunk!
2025. március 1-től minden szombaton 8:00-tól találkozzunk az Agárdi Almáriumban! Szombatonként 8 és 12 óra között helyi és környékbeli termelők finomságaival és kézműves termékeivel várja a piac a látogatókat. Fedezd fel a varázslatos Velencei-tónak a környékét és látogass el termelői piacunkra szombatonként egy ínycsiklandozó reggelire, biciklivel, autóval, kutyákkal, gyerekekkel, jó és rossz időben, hiszen termelői finomságokkal, kézműves portékákkal és kulturális programokkal várunk!
2025. március 1-től minden szombaton 8:00-tól találkozzunk az Agárdi Almáriumban! Szombatonként 8 és 12 óra között helyi és környékbeli termelők finomságaival és kézműves termékeivel várja a piac a látogatókat. Fedezd fel a varázslatos Velencei-tónak a környékét és látogass el termelői piacunkra szombatonként egy ínycsiklandozó reggelire, biciklivel, autóval, kutyákkal, gyerekekkel, jó és rossz időben, hiszen termelői finomságokkal, kézműves portékákkal és kulturális programokkal várunk!
A Piliscsabai Piac árusai minden szombaton várják a vásárlókat a piactéren 7 és 12 óra között házi készítésű, kézműves termékekkel, mint a tej és tejtermékek, kenyér és pékáruk, kecskesajtok, savanyúságok, szörpök, mézek, liofilizált gyümölcsök, zakuszkák, szószok, házi tojás, lekvárok, birsalmasajt, zöldség és gyümölcs, füstölt húskészítmények, tanyasi csirke és kacsa. Emellett kerámia, horgolt és textilajándéktárgyak, dekorációs termékek is vásárolhatók, illetve lángos és kávé is mindig kapható a piacon.
A Piliscsabai Piac árusai minden szombaton várják a vásárlókat a piactéren 7 és 12 óra között házi készítésű, kézműves termékekkel, mint a tej és tejtermékek, kenyér és pékáruk, kecskesajtok, savanyúságok, szörpök, mézek, liofilizált gyümölcsök, zakuszkák, szószok, házi tojás, lekvárok, birsalmasajt, zöldség és gyümölcs, füstölt húskészítmények, tanyasi csirke és kacsa. Emellett kerámia, horgolt és textilajándéktárgyak, dekorációs termékek is vásárolhatók, illetve lángos és kávé is mindig kapható a piacon.
A Piliscsabai Piac árusai minden szombaton várják a vásárlókat a piactéren 7 és 12 óra között házi készítésű, kézműves termékekkel, mint a tej és tejtermékek, kenyér és pékáruk, kecskesajtok, savanyúságok, szörpök, mézek, liofilizált gyümölcsök, zakuszkák, szószok, házi tojás, lekvárok, birsalmasajt, zöldség és gyümölcs, füstölt húskészítmények, tanyasi csirke és kacsa. Emellett kerámia, horgolt és textilajándéktárgyak, dekorációs termékek is vásárolhatók, illetve lángos és kávé is mindig kapható a piacon.
A Poroszlói Halas Napon horgásverseny és halas ételek kóstolója várja az érdeklődőket 2025. szeptember 27-én. Halételeket lehet kóstolni kóstolójegy megvásárlásával a Millenniumi Emlékparkban. A Tisza jobb partján fekvő település egész évben várja a turistákat, kirándulókat, programok, rendezvények színes választékával. Ha Tisza, akkor strand és halételek, a Poroszlói Halas Napon most hagyományos és modern halas gasztronómiai ínyencségek is megkóstolhatók!
Kiemelt ajánlat
A Poroszlói Halas Napon horgásverseny és halas ételek kóstolója várja az érdeklődőket 2025. szeptember 27-én. Halételeket lehet kóstolni kóstolójegy megvásárlásával a Millenniumi Emlékparkban. A Tisza jobb partján fekvő település egész évben várja a turistákat, kirándulókat, programok, rendezvények színes választékával. Ha Tisza, akkor strand és halételek, a Poroszlói Halas Napon most hagyományos és modern halas gasztronómiai ínyencségek is megkóstolhatók!
Kiemelt ajánlat
A Poroszlói Halas Napon horgásverseny és halas ételek kóstolója várja az érdeklődőket 2025. szeptember 27-én. Halételeket lehet kóstolni kóstolójegy megvásárlásával a Millenniumi Emlékparkban. A Tisza jobb partján fekvő település egész évben várja a turistákat, kirándulókat, programok, rendezvények színes választékával. Ha Tisza, akkor strand és halételek, a Poroszlói Halas Napon most hagyományos és modern halas gasztronómiai ínyencségek is megkóstolhatók!
Kiemelt ajánlat
Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrum szabadidőparkjában rendezik a népszerű nyári gasztronómiai rendezvényt, a Csöröge Fesztivált. Az esemény főszereplője a csörögefánk, de a hagyományos népi édes finomságokon és kóstolókon kívül, tájházzal, kiállításokkal, színes programokkal várják a családokat, fiatalokat és időseket, Poroszlón. Az Ökocentrumban található Európa legnagyobb édesvizű akváriuma, amely a rendezvény ideje alatt is látogatható!
Kiemelt ajánlat
Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrum szabadidőparkjában rendezik a népszerű nyári gasztronómiai rendezvényt, a Csöröge Fesztivált. Az esemény főszereplője a csörögefánk, de a hagyományos népi édes finomságokon és kóstolókon kívül, tájházzal, kiállításokkal, színes programokkal várják a családokat, fiatalokat és időseket, Poroszlón. Az Ökocentrumban található Európa legnagyobb édesvizű akváriuma, amely a rendezvény ideje alatt is látogatható!
Kiemelt ajánlat
Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrum szabadidőparkjában rendezik a népszerű nyári gasztronómiai rendezvényt, a Csöröge Fesztivált. Az esemény főszereplője a csörögefánk, de a hagyományos népi édes finomságokon és kóstolókon kívül, tájházzal, kiállításokkal, színes programokkal várják a családokat, fiatalokat és időseket, Poroszlón. Az Ökocentrumban található Európa legnagyobb édesvizű akváriuma, amely a rendezvény ideje alatt is látogatható!
Kiemelt ajánlat
A II. Bajai Pacalpörkölt-főző versenyre azokat várják, akik szeretik és mesterien készítik ezt az egyébként - valljuk be, kortól és nemtől függetlenül - erősen megosztó ételt. Pacalt sokféleképpen lehet főzni, vannak, akik csülökkel, velővel, sőt gombával készítik. A versengő csapatok bemutathatják praktikáikat, vagy megőrizhetik ínyencségük titkait. Az elkészült ételeket rangos szakmai zsűri bírálja el, a figyelembe véve az elkészült ételek tálalását, küllemét, az összbenyomást, az étel zamatát, illatát, ízharmóniáját, a merészséget és a kreativitást, a csapatnak és a környezetének megjelenését is.
A II. Bajai Pacalpörkölt-főző versenyre azokat várják, akik szeretik és mesterien készítik ezt az egyébként - valljuk be, kortól és nemtől függetlenül - erősen megosztó ételt. Pacalt sokféleképpen lehet főzni, vannak, akik csülökkel, velővel, sőt gombával készítik. A versengő csapatok bemutathatják praktikáikat, vagy megőrizhetik ínyencségük titkait. Az elkészült ételeket rangos szakmai zsűri bírálja el, a figyelembe véve az elkészült ételek tálalását, küllemét, az összbenyomást, az étel zamatát, illatát, ízharmóniáját, a merészséget és a kreativitást, a csapatnak és a környezetének megjelenését is.
A II. Bajai Pacalpörkölt-főző versenyre azokat várják, akik szeretik és mesterien készítik ezt az egyébként - valljuk be, kortól és nemtől függetlenül - erősen megosztó ételt. Pacalt sokféleképpen lehet főzni, vannak, akik csülökkel, velővel, sőt gombával készítik. A versengő csapatok bemutathatják praktikáikat, vagy megőrizhetik ínyencségük titkait. Az elkészült ételeket rangos szakmai zsűri bírálja el, a figyelembe véve az elkészült ételek tálalását, küllemét, az összbenyomást, az étel zamatát, illatát, ízharmóniáját, a merészséget és a kreativitást, a csapatnak és a környezetének megjelenését is.