Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél.
A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél.
A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket gyönyörű kör panoráma valamint hamisítatlan rooftop hangulat várja Budapest felett, amely nemcsak a külföldről érkezőknek, de a helyieknek is páratlan élményt nyújt. A pazar kilátás mellett, széles italkínálattal, egyedi koktél kreációkkal, valamint változatos, szezonális menüvel jelentkezünk minden évben.
Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket gyönyörű kör panoráma valamint hamisítatlan rooftop hangulat várja Budapest felett, amely nemcsak a külföldről érkezőknek, de a helyieknek is páratlan élményt nyújt. A pazar kilátás mellett, széles italkínálattal, egyedi koktél kreációkkal, valamint változatos, szezonális menüvel jelentkezünk minden évben.
Amikor már nem elégít ki a földönjárás, és kell valami, ami az egekbe emel, akkor nézz fel hozzánk! Budapest legmagasabban berendezett rooftop bárjában 360 fokos panorámával várunk. A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagyáruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket gyönyörű kör panoráma valamint hamisítatlan rooftop hangulat várja Budapest felett, amely nemcsak a külföldről érkezőknek, de a helyieknek is páratlan élményt nyújt. A pazar kilátás mellett, széles italkínálattal, egyedi koktél kreációkkal, valamint változatos, szezonális menüvel jelentkezünk minden évben.