Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Ikonikus fogások, extravagáns vendégek, comfort konyha kozmopolita lélekkel, budai szívvel. Hiteles, érthető, vagány komfort fogásokat főzünk. Kitűnő, friss alapanyagok, őszinte érdeklődés és érző szív: nagyjából ennyi kell egy szuper konyhához. Minden tányérnak bátornak és magabiztosnak kell lennie, mint egy eltökélt szerelmesnek. Ez sikerünk titka.
Ikonikus fogások, extravagáns vendégek, comfort konyha kozmopolita lélekkel, budai szívvel. Hiteles, érthető, vagány komfort fogásokat főzünk. Kitűnő, friss alapanyagok, őszinte érdeklődés és érző szív: nagyjából ennyi kell egy szuper konyhához. Minden tányérnak bátornak és magabiztosnak kell lennie, mint egy eltökélt szerelmesnek. Ez sikerünk titka.
Ikonikus fogások, extravagáns vendégek, comfort konyha kozmopolita lélekkel, budai szívvel. Hiteles, érthető, vagány komfort fogásokat főzünk. Kitűnő, friss alapanyagok, őszinte érdeklődés és érző szív: nagyjából ennyi kell egy szuper konyhához. Minden tányérnak bátornak és magabiztosnak kell lennie, mint egy eltökélt szerelmesnek. Ez sikerünk titka.
Legyen szó vásárlásról, moziról, vagy egy kellemes ebédről, mindig jó lezárás egy finom desszert. Fedezd fel krémes, habos, csokis, vagy speciális táplálkozási igényeket kielégítő édességeinket. Azt kapod, amit vársz: természetes alapanyagok, profi cukrászok által összeállított sütemények, magas szakmai színvonal. Szeretettel várjuk a sütirajongó édesszájúakat! Békéscsabán, a Csaba Center Bevásárlóközpont 2. emeletén a mozgólépcsővel szemben találsz bennünket.
Legyen szó vásárlásról, moziról, vagy egy kellemes ebédről, mindig jó lezárás egy finom desszert. Fedezd fel krémes, habos, csokis, vagy speciális táplálkozási igényeket kielégítő édességeinket. Azt kapod, amit vársz: természetes alapanyagok, profi cukrászok által összeállított sütemények, magas szakmai színvonal. Szeretettel várjuk a sütirajongó édesszájúakat! Békéscsabán, a Csaba Center Bevásárlóközpont 2. emeletén a mozgólépcsővel szemben találsz bennünket.
Legyen szó vásárlásról, moziról, vagy egy kellemes ebédről, mindig jó lezárás egy finom desszert. Fedezd fel krémes, habos, csokis, vagy speciális táplálkozási igényeket kielégítő édességeinket. Azt kapod, amit vársz: természetes alapanyagok, profi cukrászok által összeállított sütemények, magas szakmai színvonal. Szeretettel várjuk a sütirajongó édesszájúakat! Békéscsabán, a Csaba Center Bevásárlóközpont 2. emeletén a mozgólépcsővel szemben találsz bennünket.