
A budai hegyekben megbúvó, mégis a belvárostól negyedóra alatt elérhető Etalon étterem házias ízekkel és páratlan italokkal várja a kulináris élményre vágyókat ezen a gyönyörű helyen. Az étterem teraszáról lenyűgöző kilátás nyílik az erdőre, a berendezés modern, mégis barátságos, az ételek különlegesen finomak.
A budai hegyekben megbúvó, mégis a belvárostól negyedóra alatt elérhető Etalon étterem házias ízekkel és páratlan italokkal várja a kulináris élményre vágyókat ezen a gyönyörű helyen. Az étterem teraszáról lenyűgöző kilátás nyílik az erdőre, a berendezés modern, mégis barátságos, az ételek különlegesen finomak.

A budai hegyekben megbúvó, mégis a belvárostól negyedóra alatt elérhető Etalon étterem házias ízekkel és páratlan italokkal várja a kulináris élményre vágyókat ezen a gyönyörű helyen. Az étterem teraszáról lenyűgöző kilátás nyílik az erdőre, a berendezés modern, mégis barátságos, az ételek különlegesen finomak.

Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.

Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.