Turizmus Program

A halál ünnepe party

Siófoki Gasztrohétvége

Balatoni Őszvarázs

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Kolbász

Népszerűség

Ha szereted a hagyományos ízeket és a gasztronómiai kalandokat, akkor a Csabai Kolbászkaland Neked szól! Kóstold meg az igazi Csabai Kolbászt és készítsd el saját kezűleg!

Kiemelt ajánlat

Ha szereted a hagyományos ízeket és a gasztronómiai kalandokat, akkor a Csabai Kolbászkaland Neked szól! Kóstold meg az igazi Csabai Kolbászt és készítsd el saját kezűleg!

Kiemelt ajánlat

Ha szereted a hagyományos ízeket és a gasztronómiai kalandokat, akkor a Csabai Kolbászkaland Neked szól! Kóstold meg az igazi Csabai Kolbászt és készítsd el saját kezűleg!

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

Látogatás a Gyulai Kolbász Múzeumban keddtől vasárnapig tárlatvezetéssel és kóstolóval. A Gyulai Kolbász múzeum a kolbászkészítés hagyományaival és történetével ismerkedhetnek meg a látogatók. A kiállítás bemutatja a kolbászkészítés folyamatát és eszközeit. A tárlatvezetés során érdekes információt lehet megtudni a hagyományos gyulai kolbászról, a felhasznált fűszerekről és a helyi készítési technikákról.

Kiemelt ajánlat

Látogatás a Gyulai Kolbász Múzeumban keddtől vasárnapig tárlatvezetéssel és kóstolóval. A Gyulai Kolbász múzeum a kolbászkészítés hagyományaival és történetével ismerkedhetnek meg a látogatók. A kiállítás bemutatja a kolbászkészítés folyamatát és eszközeit. A tárlatvezetés során érdekes információt lehet megtudni a hagyományos gyulai kolbászról, a felhasznált fűszerekről és a helyi készítési technikákról.

Kiemelt ajánlat

Látogatás a Gyulai Kolbász Múzeumban keddtől vasárnapig tárlatvezetéssel és kóstolóval. A Gyulai Kolbász múzeum a kolbászkészítés hagyományaival és történetével ismerkedhetnek meg a látogatók. A kiállítás bemutatja a kolbászkészítés folyamatát és eszközeit. A tárlatvezetés során érdekes információt lehet megtudni a hagyományos gyulai kolbászról, a felhasznált fűszerekről és a helyi készítési technikákról.

Kiemelt ajánlat

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények