
A Szegedi Szimfonikus Zenekar a Dél-alföld legjelentősebb zeneművészeti együttese, a helyi koncertélet és a szegedi operajátszás bázisa. Bérletes sorozatain túl számos eseményen, ünnepi rendezvényen szerepelnek. A zenekar székhelyén, a Korzó Zeneházban a nagyzenekari próbákon túl számos kamarazenei koncerten is hallhatja őket a közönség. Matiné programjaik a gyerekek igényes zenei nevelését szolgálják.
A Szegedi Szimfonikus Zenekar a Dél-alföld legjelentősebb zeneművészeti együttese, a helyi koncertélet és a szegedi operajátszás bázisa. Bérletes sorozatain túl számos eseményen, ünnepi rendezvényen szerepelnek. A zenekar székhelyén, a Korzó Zeneházban a nagyzenekari próbákon túl számos kamarazenei koncerten is hallhatja őket a közönség. Matiné programjaik a gyerekek igényes zenei nevelését szolgálják.

A Szegedi Szimfonikus Zenekar a Dél-alföld legjelentősebb zeneművészeti együttese, a helyi koncertélet és a szegedi operajátszás bázisa. Bérletes sorozatain túl számos eseményen, ünnepi rendezvényen szerepelnek. A zenekar székhelyén, a Korzó Zeneházban a nagyzenekari próbákon túl számos kamarazenei koncerten is hallhatja őket a közönség. Matiné programjaik a gyerekek igényes zenei nevelését szolgálják.

A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.
A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.

A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.