
XI. Burgonyanapok Kiskunhalason 2025. október 3-4-én a Sóstó Csárda területén. Az első nap a `Burgonya fajtabemutató és szakmai nap` elsősorban a szakmának szól, igényes hazai és külföldi előadásokkal. A második napot szélesebb közönségnek is ajánljuk, hiszen ekkor tartjuk a főzőversenyt és ezen kívül családi és kulturális programok várják az érdeklődőket.
XI. Burgonyanapok Kiskunhalason 2025. október 3-4-én a Sóstó Csárda területén. Az első nap a `Burgonya fajtabemutató és szakmai nap` elsősorban a szakmának szól, igényes hazai és külföldi előadásokkal. A második napot szélesebb közönségnek is ajánljuk, hiszen ekkor tartjuk a főzőversenyt és ezen kívül családi és kulturális programok várják az érdeklődőket.

XI. Burgonyanapok Kiskunhalason 2025. október 3-4-én a Sóstó Csárda területén. Az első nap a `Burgonya fajtabemutató és szakmai nap` elsősorban a szakmának szól, igényes hazai és külföldi előadásokkal. A második napot szélesebb közönségnek is ajánljuk, hiszen ekkor tartjuk a főzőversenyt és ezen kívül családi és kulturális programok várják az érdeklődőket.

A Juhfark és a Somló speciális páros. A Somló egyedülálló, vulkanikus karakterét a Juhfark tudja legjobban közvetíteni, és fordítva: a Juhfarkra jellemző fajtajegyek a Somlón mutatkoznak meg legszebben. Az eredmény: komplex, ásványos ízvilágú, utánozhatatlan bor. A hegy borászai minden évben összegyűlnek, hogy a Juhfark legnagyobb, reprezentatív kóstolóján bemutassák a közönségnek legjobb tételeiket. A borászok maguk kínálnak, mesélnek a borokról, válaszolnak a vendégek kérdéseire. A sétálókóstoló igazi ünnep: a különleges fajta, a Somló, a közös élmények ünnepe.
A Juhfark és a Somló speciális páros. A Somló egyedülálló, vulkanikus karakterét a Juhfark tudja legjobban közvetíteni, és fordítva: a Juhfarkra jellemző fajtajegyek a Somlón mutatkoznak meg legszebben. Az eredmény: komplex, ásványos ízvilágú, utánozhatatlan bor. A hegy borászai minden évben összegyűlnek, hogy a Juhfark legnagyobb, reprezentatív kóstolóján bemutassák a közönségnek legjobb tételeiket. A borászok maguk kínálnak, mesélnek a borokról, válaszolnak a vendégek kérdéseire. A sétálókóstoló igazi ünnep: a különleges fajta, a Somló, a közös élmények ünnepe.

A Juhfark és a Somló speciális páros. A Somló egyedülálló, vulkanikus karakterét a Juhfark tudja legjobban közvetíteni, és fordítva: a Juhfarkra jellemző fajtajegyek a Somlón mutatkoznak meg legszebben. Az eredmény: komplex, ásványos ízvilágú, utánozhatatlan bor. A hegy borászai minden évben összegyűlnek, hogy a Juhfark legnagyobb, reprezentatív kóstolóján bemutassák a közönségnek legjobb tételeiket. A borászok maguk kínálnak, mesélnek a borokról, válaszolnak a vendégek kérdéseire. A sétálókóstoló igazi ünnep: a különleges fajta, a Somló, a közös élmények ünnepe.

Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!
Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!

Idén is várunk minden kutya és szarvasgomba-rajongót egy különleges, élményekkel teli napra! A verseny, a gasztronómia és az ismeretterjesztő előadások mellett a Lagotto Romagnolo találkozó is megrendezésre kerül. Alsópetényi Szarvasgomba és Lagotto Fesztivál 2025. október 19-én. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kutyás és gasztronómiai fesztivált!
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat

A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!

A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!