
Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.
Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!
Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!

Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.
A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.

A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.
Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.